Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα και ελπίζω να...

Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα και ελπίζω να σας κάνω περήφανους»

Η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας για τις δύο νίκες της στο Τόκιο ανέφερε πως παίζει όσο χρειάζεται για να κερδίσει, ενώ επισήμανε πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχε πάει ως Σάκκαρη, αλλά ως Ελλάδα και πως ελπίζει να κάνει περήφανους όσους ξενυχτούν για να την βλέπουν.

Η Μαρία Σάκκαρη επικρατώντας άνετα της Στογιάνοβιτς με 2-0 πήρε την πρόκριση για τις «16» των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αναφέρει με δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ τα εξής: «Τενιστικά δεν έχω κάνει κάτι φοβερό και στα δυο ματς, έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω. Αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και όταν παίζεις με πολλή ψυχή και πολλή καρδιά, ξεπερνάει ακόμα και το τενιστικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βλέπουν, που ξυπνάνε νωρίς βασικά γιατί είναι δύσκολες οι ώρες. Θέλω να πω για ακόμα μια φορά πόσο τους αγαπώ που μας στηρίζουν, γιατί εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα. Και ελπίζω να τους κάνω πολύ υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης».

Για την εμπειρία της στο Ολυμπιακό Χωριό: «Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα μ’ άρεσε που βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές. Δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, μπορεί ο άλλος να είναι ένας φοβερός αθλητής στο άθλημά του και να μην το γνωρίζεις. Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα, γενικά είναι όλα υπέροχα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ