Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Επιτυχημένη χρονιά

Αίας Γαστούνης: Επιτυχημένη χρονιά

Τρίτη θέση και πρωτιά Κουλούρη στον πίνακα των σκόρερ

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Εμφανής είναι η  ικανοποίηση στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης για την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα στον  9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η οποία επισφραγίστηκε με την κατάκτηση της περίοπτης τρίτης θέσης. Επιτυχία άκρως σημαντική για τον «Άγιαξ» που άφησε πίσω του πολλές ιστορικές ομάδες, ενώ υπάρχει και η πρωτιά για τον Ηλία Κουλούρη στον πίνακα των σκορ με 12 τέρματα.

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους…»

Το φινάλε της περιόδου βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο όπως ήταν αναμενόμενο και τον τεχνικό του Αίαντα Θοδωρή Ανδριόπουλο. «Πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη χρονιά, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Για το λόγο αυτό πρέπει να συγχαρώ όλους όσους συνετέλεσαν στην όλη προσπάθεια. Τους ποδοσφαιριστές που  ήταν συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους σε μια σεζόν που είχε ιδιαιτερότητες. Πολλά μπράβο και στη διοίκηση που κατάφερε να τα βγάλει  πέρα , επιλύοντας όλα τα προβλήματα. Ευχαριστώ για τη συνεργασία  παράλληλα τον γυμναστή Κώστα Νιπεργιάλη, τον τεχνικό διευθυντή Λάμπη Κάρδαρη, τον βοηθό μου Ανδρέα Κορμπάκη καθώς και τους Νίκο Καραμιχάλη, Σωτήρη Μπούγο και Κώστα Καράμπελα που βοήθησαν από το πόστο τους. Ευχαριστούμε και τον τοπικό τύπο για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και ήταν εξαιρετική», δήλωσε μεταξύ  άλλων  ο προπονητής της ομάδας της Γαστούνης.

Τραπέζι από τη διοίκηση

Μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Πάμισο,  η ομάδα μετέβη σε τοπική ταβέρνα στην περιοχή της Αγκινάρας, στη Γαστούνη, όπου είχε το αποχαιρετιστήριο δείπνο, με τους ντόπιους να την υποδέχονται με… πυροτεχνήματα! Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχαιρετίστηκε, ενώ η διοίκηση φρόντισε να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως υπήρχαν.

Συγχαρητήριο και από το μπάσκετ

Ανάμεσα στα συγχαρητήρια που έφτασαν, είχαμε και ένα ξεχωριστό μήνυμα από το άθλημα του μπάσκετ και τον Βασίλη Νιπεργιάλη, τον προπονητή ο οποίος έχει υπογράψει την μοναδική άνοδο ηλειακής ομάδας στην πρώτη επαγγελματική κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ:

Ο Αίας Γαστούνης τερμάτισε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην καλύτερη θέση της ιστορίας του!

Στον φίλο θόδωρος Ανδριόπουλος, στον αδελφό μου Κώστα Νιπετργιάλη, αλλά και σε όλη την ομάδα του Αίαντα εκφράζω τα συγχαρητήρια μου . Η σοβαρή δουλειά πάντα δικαιώνεται …!“, ανέφερε σε  ανάρτησή του ο Βασίλης Νιπεργιάλης, ο οποίος είναι αδερφός του Κώστα Νιπεργιάλη, υπεύθυνου σε θέματα φυσικής κατάστασης στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Αίαντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ