Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜελισσανίδης: «Στόχος τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια της “Αγιά...

Μελισσανίδης: «Στόχος τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια της “Αγιά Σοφιάς”»

Παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη, έπεσαν την Παρασκευή (18.06.2021) οι υπογραφές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής, για την… τελευταία εκκρεμότητα στην “Αγια Σοφιά”, με τα εσωτερικά έργα.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το “παρών”, έπεσαν την Παρασκευή (18.0.2021) οι υπογραφές της προγραμματικής σύμβασης της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία της “Αγιά – Σοφιάς”.

Στο ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, βρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς καθώς και εκπρόσωποι της Dimand.

“Θα είναι το πιο όμορφο της Ευρώπης”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε την… είδηση, τονίζοντας πως γίνεται αγώνας έτσι ώστε σε έναν χρόνο από τώρα να έχουμε τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο της Ευρώπης», εξήγησε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

«Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να λέει σε εκείνο το σημείο: «Το θέμα είναι ποσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες» και ο Πατουλης γελώντας απάντησε: «Για αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ! Δεν του αρκεί το ένα βήμα που γίνεται, πάει αμεσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό».

Πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ