Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑΣΟΠ Ηρακλής Πύργου: Σημαντικές επιτυχίες

ΑΣΟΠ Ηρακλής Πύργου: Σημαντικές επιτυχίες

Μεγάλη επιτυχία για τον ΑΣΟΠ  Ηρακλή Πύργου αλλά και για την σκοποβολή στην Ηλεία. Με την συμβολή και συμμετοχή του Κρεμμυδα Διαμαντή εκπ/τη σκοποβολής και του Δασιού  Νικόλαου  διακεκριμένος αθλητής στην πρακτική σκοποβολή. Όπου μετά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σερβίας ήρθε η μεγάλη επιτυχία στο διεθνές πρωτάθλημα CANAL CHALLENGE που έγινε στην Κόρινθο στης 27,28,29,και 30 Μαΐου και διοργάνωσε άψογα ο σκοπ. όμιλος Κορίνθου με την σκ.ο.ε και τη διεθνής ομοσπονδία.    

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν Αθλητές και ομάδες από όλο τον κόσμο με τους καλύτερους να διεκδικούν τίτλο στην ελίτ της σκοποβολής παγκόσμιος. Με το Ισραήλ, Τσεχία κ.α να βρίσκονται στην κορυφή. Ο Δασιος Νίκος εκανε μια καταπληκτική εμφάνισή αφού όλοι έπρεπε να διαγωνιστούν σε 22 στάδια μαζεύοντας βαθμούς όπου βγήκαν τα Τελικά αποτελέσματα ο ασοπ με τη συμμετοχή του κατέληξε στην 13 θέση μια θέση που δεν έχει ποτέ πάλι σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Με αυτό το αποτέλεσμα δικαιώθηκε η σκληρή προετοιμασία όπου κατέβαλε η ομάδα όλο τον χειμώνα στο σκοπευτήριο Λαμπετιου αφού έκτος του Κρεμμυδα Διαμαντή, Δασιο Νίκο, Χολεβα Αναστάσιο και 6 αθλητές ακόμα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις προπονήσεις εν όψιν του ερχόμενου Πανευρωπαικού που θα γίνει στην Ελλάδα και αυτο αναμένονται ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία  επίσης ο ασοπ κάθε Σάββατο και Κυριακή διοργανώνει αγώνες σταθερού στόχου όπου συμμετέχουν στο σύνολο πάνω από 180 αθλητές από όλοι την Πελοπόννησο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ