Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Πάμε για τη νίκη στο Ληξούρι…»

«Πάμε για τη νίκη στο Ληξούρι…»

Θοδωρής Ανδριόπουλος: Ο τεχνικός της ομάδας της Γαστούνης δίνει το σύνθημα για το ματς της Τετάρτης

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Από τη στιγμή που ο αυριανός  αγώνας με τη Θύελλα αναβλήθηκε λόγω των θεμάτων που έχει η ομάδα της Πάτρας με τον κορωνοϊο, στις τάξεις του Αίαντα επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παλληξουριακό το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την  προσεχή Τετάρτη 9 Ιουνίου. Ο τεχνικός της ομάδας της Γαστούνης Θοδωρής Ανδριόπουλος είναι ξεκάθαρος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Πάμε για νίκη στο Ληξούρι, στην  προσπάθεια που κάνουμε να μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τους βαθμούς που θέλουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Το ματς ασφαλώς και δεν είναι εύκολο καθώς ο αντίπαλος παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Άλλωστε αν κερδίσουμε θα βρεθούμε πολύ κοντά στην παραμονή και δεν θέλουμε ν’ αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Ηλείας, δίνοντας έτσι το στίγμα που επικρατεί στον Αίαντα. Οι τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊο και την αναβολή του αγώνα με τη Θύελλα μπορεί να προβλημάτισαν, αλλά στον «Άγιαξ» γνωρίζουν πως αν κερδίσουν την Τετάρτη απλουστεύουν την όλη κατάσταση. 

Στα της προετοιμασίας από τη στιγμή που αύριο δεν υπάρχει παιχνίδι ο Θοδωρής Ανδριόπουλος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, ενώ η μοναδική απουσία έχει να κάνει με τον Άγγελο Μπαρδούση που τραυματίστηκε με τη Ναύπακτο και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει για φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ