Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ’ Εθνική: Προβληματισμός στον ΠΑΟ Βάρδας

Γ’ Εθνική: Προβληματισμός στον ΠΑΟ Βάρδας

Μέχρι αργά το απόγευμα δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση  για την Κυριακή

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις  σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον 9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής  κύλησε η χθεσινή ημέρα, γεγονός που κρατά τις ομάδες σε αγωνία δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά και απορίες τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ, ακούγονταν έντονα πως η 11η  αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά εκτός της αναμέτρησης ανάμεσα  στον Αίαντα Γαστούνης και τη   Θύελλα Πατρών, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι επίσημο από τη διοργανώτρια.

Δικαιολογημένα παράπονα

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τη νέα  αναβολή του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στη Θύελλα και τη Ζάκυνθο,  αλλά και το ότι η 11η αγωνιστική μπορεί να διεξαχθεί κανονικά προκαλούν δικαιολογημένα ερωτήματα και προβληματισμούς στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας. Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις καθώς με 17  βαθμούς σε καμιά περίπτωση δεν έχουν σωθεί, είναι  ξεκάθαροι και θέλουν  οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές  να γίνουν άρτιες χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες.

Γρ. Παλούμπης: «Πάμε για αλλοίωση αποτελέσματος…»

Ο Γρηγόρης Παλούμπης παράγοντας της ομάδας της Βουπρασίας ήταν έντονα εξοργισμένος χθες επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: « Δεν πάει άλλο αυτή  η κατάσταση.   Σαν  ΠΑΟ Βάρδας είμαστε ξεκάθαροι και τονίζουμε  πως  οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές πρέπει να γίνουν χωρίς οι ομάδες να έχουν εκκρεμότητες, χρωστώντας παιχνίδια. Αν και επίσημο δεν έχουμε ακόμα τίποτα, αν εμείς παίξουμε την Κυριακή στο Αίγιο θα υπάρχουν ομάδες με  παιχνίδια λιγότερα. Οδεύουμε έτσι σε αλλοίωση του πρωταθλήματος, καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές στη μάχη της παραμονής. Φυσικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε και πάρα πολλά,  πέρα από το να εκφράσουμε τις έντονες  διαμαρτυρίες και την αγανάκτησή μας»,  δήλωσε μεταξύ  άλλων ο κ. Παλούμπης

Αμφιβολίες για Νικολόπουλο

Αν πάρουμε σαν δεδομένο  πως την Κυριακή η 11η αγωνιστική θα γίνει κανονικά, οι «πράσινοι» γυμνάζονται εντατικά για την αναμέτρηση στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο. Η χθεσινή ημέρα πάντως δεν ήταν ευχάριστη, καθώς ο Δημήτρης Νικολόπουλος που είχε τραυματιστεί στο Τσιλιβί δεν μπόρεσε να ανεβάσει στροφές με τη συμμετοχή του να θεωρείται αμφίβολη αν φυσικά γίνει το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ