Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ’ Εθνική: Άνω – κάτω ο 9ος όμιλος

Γ’ Εθνική: Άνω – κάτω ο 9ος όμιλος

Και νέα αναβολή στον αγώνα Θύελλα-Ζάκυνθος

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Οριστικά αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά ο αγώνας ανάμεσα στη Θύελλα και τη Ζάκυνθο μετά τα πέντε νέα κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν από τα χθεσινά μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.  Οι «κυανόλευκοι» έστειλε τα έγγραφα στην ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε την εκ νέου αναβολή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο και επειδή βρέθηκαν πέντε ή παραπάνω κρούσματα σε δύο διαδοχικούς ελέγχους, αναστέλλονται οι ομαδικές προπονήσεις της Θύελλας για 7 ημέρες!

Αναμένει ο Αίας

Οι εξελίξεις στη Θύελλα Πατρών με τα κρούσματα του κορωνοϊου, επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Αίαντα Γαστούνης. Καθώς στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει  την ομάδα των Πατρών. Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο αγώνας της Κυριακής δεν θα γίνει. Στο σύλλογο της Γαστούνης περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για το πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια. Οι συνεχείς αναβολές ασφαλώς και δεν αρέσουν στον Αίαντα, αλλά από κει και πέρα οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Όσον αφορά το πρόγραμμα πέρα από το ματς της Θύελλας που  εκτός απρόοπτου δεν θα γίνει την Κυριακή, υπάρχουν ακόμα τα παιχνίδια με Ληξούρι εκτός και Πάμισο εντός.  Για σήμερα ο Θοδωρής Ανδριόπουλος έχει  δώσει ρεπό στους παίκτες του, ενώ πέρα από τον Μπαρδούση δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Στο ακουστικό ο ΠΑΟ Βάρδας

Η ανακοίνωση της αναβολής του  σημερινού αγώνα ανάμεσα στη Θύελλα Πατρών και τη Ζάκυνθο ανακατεύει κατά πολύ μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα στον 9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα. Όσον αφορά τον ΠΑΟ Βάρδας, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας περιμένουν επίσημες ανακοινώσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κάτι που λογικά θα γίνει σήμερα. Στη Βάρδα πάντως  έλεγαν  πως είχαν πληροφορίες  πως η 11η  αγωνιστική πού είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά. Η ημέρα εκείνη θα βρει τον ΠΑΟΒ στο Αίγιο για το ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο και ο Μίκι Τσίρκοβιτς γυμνάζει κανονικά τους παίκτες του. Αν δεν υπάρχει διακοπή, οι «πράσινοι» θα  προπονούνται σε καθημερινή βάση μέχρι την Παρασκευή. Αν αλλάξει κάτι σήμερα, σίγουρα θα υπάρχουν τροποποιήσεις και στο πρόγραμμα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα του Νίκου Μωραϊτη που τραυματίστηκε σοβαρά στη Ζάκυνθο στο παιχνίδι κόντρα στο Τσιλιβί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ