Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Πάμε για δυο τελικούς…»

«Πάμε για δυο τελικούς…»

Μίκι  Τσίρκοβιτς

Στόχος οι 20 βαθμοί για να είμαστε σίγουροι, επισημαίνει ο  έμπειρος τεχνικός της ομάδας  του ΠΑΟ Βάρδας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Το φινάλε της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στο επίκεντρο στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας,  με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές τρεις στροφές πριν από το τέλος. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς ξεκάθαρος στις δηλώσεις του δεν κρύφτηκε, επισημαίνοντας με νόημα. «Έχουμε μπροστά μας δυο τελικούς εκτός έδρας με Παναιγιάλειο και Ναυπακτιακό Αστέρα. Αν  θέλουμε να είμαστε σίγουροι  για την παραμονή μας, θα πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι διαφορετική θα βρισκόμαστε στην πρίζα μέχρι την τελευταία στιγμή», επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής της ομάδας της Βουπρασίας

«Γίνονται μαγειρέματα…»

Προχωρώντας ακόμα περισσότερο ο προπονητής του ΠΑΟΒ ανέλυσε το σκεπτικό του, με δηλώσεις που θα συζητηθούν. « Γίνονται μαγειρέματα που δημιουργούν  νέα δεδομένα και συσχετισμούς στον όμιλο. Δεν γίνεται εμείς και ο Παναιγιάλειος ομάδες που οδηγούν την κούρσα να μπλέκουν σε σενάρια που έχουν να κάνουν σχέση με τον υποβιβασμό. Ύστερα από τα παραπάνω και από τη στιγμή  που δεν έχουμε  κάνει ρεπό, θέλουμε μια νίκη στα δυο εναπομείναντα ματς προκειμένου να φτάσουμε στην παραμονή. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως  μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας.

Στο πλευρό του Μωραϊτη

Με το ενδιαφέρον και το μυαλό όλων  να βρίσκεται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου,  στη Βάρδα συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους  με το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί να είναι πιο χαλαροί καθώς δεν διεξάγονται αγώνες λόγω του θέματος με τον κορωνοϊο που έχει προκύψει στη Θύελλα Πατρών. Το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο θα διεξαχθεί την Κυριακή  6 Ιουνίου στο Αίγιο, ενώ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μωραϊτη που υπέστη ρήξη χιαστού και  θα λείψει  για μεγάλο διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ