Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΡήξη χιαστών ο Μωραϊτης

Ρήξη χιαστών ο Μωραϊτης

ΠΑΟ Βάρδας

Κλίμα συμπαράστασης από τους «πράσινους»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα  σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μωραϊτη στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής  έδειξε ρήξη χιαστών. Στο άκουσμα της είδησης άπαντες σοκαρίστηκαν στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας  φυσικά να βρίσκονται στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή  ο οποίος βιώνει μια δύσκολη στιγμή. Ο Μωραϊτης τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε εγχείρηση  και από κει και έπειτα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια  για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, μια επιστροφή  αργεί αρκετά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΒ είχε τραυματιστεί την περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο στην αναμέτρηση κόντρα στο Τσιλιβί και από την πρώτη στιγμή, στη Βάρδα έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Στο πλευρό του η ομάδα

Από τη μεριά του ο ΠΑΟ Βάρδας  εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει : « Οι φόβοι για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Νίκο Μωραϊτη στο νικηφόρο παιχνίδι τις Ζακύνθου επιβεβαιώθηκαν η μαγνητική έδειξε ρήξη χιαστού.Σύσσωμη η οικογένεια του Παο Βάρδας του εύχεται γρήγορη ανάρρωση. Ο Νίκος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργείο»

Στο επίκεντρο το φινάλε

Όπως επισημάναμε και πιο πάνω το κλίμα στη Βάρδα χθες ήταν πολύ βαρύ και όλοι στις τάξεις της ομάδας ήταν πολύ στεναχωρημένοι για το σοβαρό τραυματισμό του Μωραϊτη. Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή βασικός στην ομάδα, ενώ ορισμένοι εξέφρασαν και την αγανάκτησή τους για το σκληρό παιχνίδι του Τσιλιβί, καθώς τραυματίας γύρισε και ο Δημήτρης Νικολόπουλος η κατάσταση του οποίου δεν είναι τόσο σοβαρή. Με τον τραυματισμό του Μωραϊτη να επηρεάζει την όλη κατάσταση, στη Βάρδα καλούνται ν’ ανασυνταχθούν κοιτάζοντας τα δυο εναπομείναντα ματς στο Αίγιο και τη Ναύπακτο στα οποία θα παιχτεί και η παραμονή. Ως  γνωστόν λόγω των κρουσμάτων κορονωϊου στη Θύελλα, το ματς στο Αίγιο θα διεξαχθεί την  Κυριακή 6 Ιουνίου με τον Μίκι Τσίρκοβιτς να δίνει βάρος στην όσο καλύτερη δυνατή προετοιμασία γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ