Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤο γεύμα Πιτίνο-Σπανούλη σφράγισε την επιστροφή του Kill Bill στην Εθνική!

Το γεύμα Πιτίνο-Σπανούλη σφράγισε την επιστροφή του Kill Bill στην Εθνική!

Βασίλης Σπανούλης και Ρικ Πιτίνο είχαν συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης (27/05) με το γεύμα των δύο ανδρών να επικυρώνει την μεγάλη επιστροφή του «Kill Bill» στην Εθνική ενόψει Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα για το δικό του… γαλανόλευκο last dance. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα τεθεί στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο ενόψει της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την «επίσημη αγαπημένη» στην προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Πέμπτη (27/05) ήταν κομβική μέρα για την υπόθεση, καθώς ο Ρικ Πιτίνο είχε συνάντηση με τον «Kill Bill» με τους δύο άνδρες να γευματίζουν, συζητώντας για το θέμα της επιστροφής του 38χρονου γκαρντ στην «γαλανόλευκη».

Ο Πιτίνο άλλωστε από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως ήθελε στην Εθνική τον Σπανούλη, όχι μόνο για την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, αλλά και για την προσωπικότητά του εντός και εκτός παρκέ, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά όλη την ομάδα. 

Στο γεύμα των δύο ανδρών το μεσημέρι της Πέμπτης ουσιαστικά… σφραγίστηκε η μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα, ο οποίος περίπου 6 χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του με το εθνόσημο, στο Eurobasket του 2015, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη γαλανόλευκη φανέλα, αυτή τη φορά για να συμβάλλει στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ