Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Ικανοποίηση για τη νίκη

ΠΑΟ Βάρδας: Ικανοποίηση για τη νίκη

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μωραϊτη

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας,  μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής  στη Ζάκυνθο κόντρα στο Τσιλιβί με σκορ 0-1. Ειδικότερα οι «πράσινοι» της Βουπρασίας αν και δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, έφτασαν στο στόχο τους και πλέον έχουν δικαίωμα ν’ ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε(για τη Βάρδα υπάρχουν δυο ματς καθώς δεν έχει κάνει ρεπό). Η νίκη πάντως στο νησί του Ιονίου είχε και το τίμημά της καθώς υπάρχουν ορισμένοι τραυματισμοί, με πιο σοβαρή να χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Νίκου Μωραϊτη ο οποίος προσεχώς θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις.

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Κοιτάξαμε την ουσία…»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Μίκι Τσίρκοβιτς, επισημαίνοντας πως στην παρούσα φάση προέχει η ουσία καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές και τα δεδομένα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.  «Τα παιδιά  απέδειξαν ότι η ομάδα όταν πρέπει να δείξει χαρακτήρα το κάνει. Η Βάρδα ήταν πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη. Το σκορ είναι φτωχό, αλλά βάσει εικόνας, αυτό μας αδικεί. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Μπορεί τελικά μέχρι το 90΄ να είχαμε το άγχος και την πίεση, όμως υπήρχε σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Η νίκη αυτή ισοδυναμεί με παραμονή, καθώς πιστεύω ότι χρειαζόμαστε έναν βαθμό», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας.

Μάχη μέχρι τέλους

Οι  «πράσινοι» μπορεί να κέρδισαν μέσα στο Τσιλιβί σημειώνοντας παράλληλα την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχουν εξασφαλιστεί και μαθηματικά και για το λόγο αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΒ επιζητά ορισμένους βαθμούς στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια τα οποία είναι με Παναιγιάλειο και Ναυπακτιακό Αστέρα εκτός έδρας και τα δυο.  Οι  «πράσινοι»  κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά, ενώ λόγω των γεγονότων με τον κορωνοϊο στη Θύελλα το παιχνίδι στο Αίγιο οδεύει για την Κυριακή 6 Ιουνίου. Μετά το διήμερο ρεπό, ο Μίκι Τσίρκοβιτς περιμένει κανονικά τους παίκτες του για προπόνηση σήμερα ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπονήσεις και μετέπειτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ