Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑποφασισμένος για τους βαθμούς ο «Άγιαξ»

Αποφασισμένος για τους βαθμούς ο «Άγιαξ»

Αίας – Ναυπακτιακός

Έχει τα φόντα να τα καταφέρει

Σπουδαίο παιχνίδι αύριο στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης,  καθώς ο Αίας αναμετράται με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο «Άγιαξ» από τη σκοπιά του δηλώνει αποφασισμένος  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε αν συμβεί οι «κόκκινοι» θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή και στη Γαστούνη δεν θέλουν ν’ αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δύσκολα θα προλάβει ο Κουλούρης

Ενόψει του αυριανού αγώνα, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος έχει αποφασίσει να κάνει μια τελευταία προπόνηση και σήμερα Σάββατο οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Στο σύλλογο της Γαστούνης άπαντες με πρώτον τον έμπειρο προπονητή κάνουν λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά από κει και έπειτα ο Αίας καλείται να αντιπαρατάξει τα δικά του όπλα κατακτώντας έτσι   ένα αποτέλεσμα που θα  βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα. Στα των απουσιών, σίγουρα ο νεαρός Κώστας Κάρδαρης δεν υπολογίζεται καθώς έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών, ενώ όσον αφορά τον Ηλία Κουλούρη  όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνει την αυριανή αναμέτρηση.

Το αυριανό ματς στην πόλη της Ηλείας διαιτητεύει ο Κόκκορης με βοηθούς τους Κύριο και Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ