Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ’ ΕΘΝΙΚΗ: Άλμα σωτηρίας

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Άλμα σωτηρίας

Βάρδα – Σκουλικάδο                          1-0

Παθιασμένοι οι «πράσινοι» της Βουπρασίας πήραν σημαντικό τρίποντο στο τελευταίο παιχνίδι στο «Γ. Καλάκος» για φέτος

Τρίποντο που τον φέρνει αρκετά κοντά στην παραμονή, σημείωσε ο ΠΑΟ Βάρδας με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να ξεπερνούν το εμπόδιο του Εθνικού Σκουλικάδο με σκορ 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι στο «Γ. Καλάκος»  για φέτος. Χάρις σε τέρμα του Αντώνη Λιόση, η «Μπάρτσα» που ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε στο στόχο της κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Ζακύνθου και λίγο πριν από το φινάλε έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί.

Στείρο το πρώτο ημίχρονο

Όσον αφορά το χθεσινό ματς στο «Γ. Καλάκος», αυτό δεν ήταν και το πιο εύκολο  με τον ΠΑΟΒ να γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για απώλειες, κόντρα σε μια ομάδα που παρουσίασε  ένα αξιόμαχο αγωνιστικό πρόσωπο. Οι «πράσινοι» που σε σχέση με την ενδεκάδα της Γαστούνης παρουσιάστηκαν  με ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, απείλησαν στο 2’όταν προσπάθεια και σουτ του Μπακατσέλου από καλή  θέση πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Πέκεζ στο 8’ .  Η ομάδα του Σκουλικάδου  απείλησε στο 10’ όταν το πλασέ του Νικολακόπουλου κόντρα σε αμυντικό,  ενώ από κει και έπειτα οι μεγάλες φάσεις έλειψαν με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται και λίγο αγχωμένοι σε ορισμένα διαστήματα. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΒ θα μπορούσε να πάει με γκολ στα αποδυτήρια, αλλά στο  44’ μετά από πάσα του Παναγάκη ο Λαθύρης είχε σουτ στο οποίο αντέδρασε εντυπωσιακά και σωτήρια ο Παπαδόπουλος.

«Καθάρισε» ο Λιόσης

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος, η Βάρδα ξεκίνησε πιο δυνατά και αποφασισμένα καθώς  ήξερε πως με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα έμπλεκε για τα καλά σε περιπέτειες.  Έτσι με κινητήριο μοχλό τον Γιώργο Πολίτη που ήταν βγαλμένος από τα παλιά, η «Μπάρτσα» ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 59’. Τότε ο Γ. Πολίτης εκτέλεσε φάουλ και ο Αντώνης Λιόσης με κεφαλιά έκανε το 1-0, με το γκολ να πανηγυρίζεται έξαλλα στο «πράσινο» στρατόπεδο.    Από κει και έπειτα η ομάδα της Βουπρασίας διαχειρίστηκε το ματς όσο πιο καλύτερα μπορούσε, με τον Εθνικό που έδειξε στοιχεία αξιόλογης ομάδας να απειλεί στο 90’  όταν ο Τσεκούρας αντέδρασε σωστά σε κεφαλιά του Μεταξά.

Αισιοδοξία για την παραμονή

Η λήξη της χθεσινής αναμέτρησης,. επέφερε χαμόγελα ικανοποίησης στους «πράσινους» της Βουπρασίας. Όλοι έκαναν λόγο για μια σημαντική νίκη  απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά απαιτείται προσπάθεια και σοβαρότητα μέχρι τέλους. Επόμενο ματς στο Τσιλιβί εκτός έδρας την Κυριακή, με τον ΠΑΟΒ να στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση της νίκης που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Λιόσης, Μωραϊτης, Νικολόπουλος, Πέκεζ(55’ Θεοδωρόπουλος), Γκεβόρι(37’ Παναγάκης),  Γ. Πολίτης, Μπακατσέλος(74’ Φερεκίδης), Δ. Μικελάτος(74’ Σ. Μικελάτος), Π. Πολίτης, Λαθύρης

Εθνικός Σκ: Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος(73’ Πίντο), Σταμούλης(73’ Σπίνος), Αντωνιάδης(65’ Δαδάκος), Κλάδης(85’ Αγαλιώτης), Μεταξάς, Νικολακόπουλος,  Λαμπρόπουλος,  Κυριαζόπουλος, Ντα Σίλβα, Δαράκας

Γ’ Εθνική

9η  αγωνιστική

Αποτελέσματα

Διαγόρας Βρ.-Παλληξουριακός                                  1-0

Βάρδα -Εθνικός Σκουλικάδο                                      1-0

Παναιγιάλειος-Τσιλιβή                                                2-0

Ζάκυνθος-Ναυπακτιακός                                            1-0

Αχαϊκή-Πάμισος                                                         2-0

Διαβολίτσι-Θύελλα                                                     3-1

Ρεπό ο Αίας

Η βαθμολογία

Σε   εννιά  αγωνιστικές

Παναιγιάλειος                                   17

Ζάκυνθος                                16

Βάρδα                                     14

Ναυπακτιακός                       14

Βραχνέικα                              13

Εθνικός Σκ.                           13

Διαβολίτσι                              13

Αίας                                        12

——————————————————-

Αχαϊκή                                               12

Πάμισος                                 9

Παλληξουριακός                   7

Θύελλα                                   5

Τσιλιβί                                               2

Η επόμενη

Αχαϊκή – Παναιγιάλειος

Τσιλιβί – Βάρδα

Πάμισος –Βραχνέικα

Παλληξουριακός – Διαβολίτσι

Αίας- Ναυπακτιακός Αστέρας

Θύελλα – Ζάκυνθος

Ρεπό ο Εθνικός Σκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ