Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕΠΣ Ηλείας: Σήμερα οι εκλογές

ΕΠΣ Ηλείας: Σήμερα οι εκλογές

Ο Άρης Κουλούρης αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος για τέταρτη σερί φορά

Στις  4 το απόγευμα σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο «Άγγελος Αναστασόπουλος»  θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας, εκλογές που αρχικά είχαν προκηρυχθεί  για τις 31 Μαρτίου αλλά είχαν αναβληθεί λόγω του κορωνοϊου.  Ως γνωστόν  μετά και την ανακήρυξη των υποψηφίων δεν υπάρχει υποψήφιος από την ΠΑΚ Ηλείας, κάτι που σημαίνει πως  αναμένεται να επικρατήσει καθολικά η παράταξη «Φωνή των Σωματείων» με τον Άρη Κουλούρη να επανεκλέγεται πρόεδρος στην Ένωση για τέταρτη σερί φορά.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

         ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1.         Κουλούρης Αριστείδης του Αντωνίου

         ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1.         Αγωγιάτης Διονύσιος του Αλεξάνδρου

2.         Γεωργοπούλου Μαρία του Γεωργίου.

3.         Γιαννόπουλος Αντώνιος του Γεωργίου.

4.         Γκιόκας Ανδρέας του Λεωνίδα.

5.         Καλημέρης Αθανάσιος του Βασιλείου

6.         Κεκάτου Πολυξένη του Θεοφύλακτου.

7.         Κοτσοχείλης Χρήστος του Κωνσταντίνου.

8.         Κυριακόπουλος Κυριάκος του Θεοδώρου.

9.         Νικολακόπουλος Ανδρέας του Χρήστου.

10.       Παπαντωνόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου.

11.       Παρασκευόπουλος Ηλίας του Ορφέα.

12.       Προκόπος Ιωάννης του Νικολάου.

13.       Σαμψούνης Σεβαστιανός του Κωνσταντίνου.

14.       Σταυρόπουλος Ηλίας του Γεωργίου.

         ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1.         Θανόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου.

2.         Μαραθιάς Χαράλαμπος του Γεωργίου.

3.         Φάμελος Βασίλειος του Αναστασίου.

         ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1.         Γιαννακόπουλος Πανάγος του Γεωργίου.

2.         Μπουλούτας Δημήτριος του Νικολάου

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.

Μία απόφαση με ιδιαίτερα ουσιαστική και συμβολική σημασία εκδόθηκε από το Εφετείο Πατρών σχετικά με τη Διοίκηση του Προέδρου της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη και τη νομιμότητα της εκλογής της. Ακριβώς στη λήξη της θητείας της τωρινής διοίκησης της Ένωσης το Εφετείο Πατρών έκρινε τελεσίδικα ότι η εκλογή αυτή είχε συντελεστεί απολύτως νόμιμα και με πιστή τήρηση του νόμου και του καταστατικού.

Τη νομιμότητα της εκλογής είχε αμφισβητήσει ο κ. Πέτρος Σταθόπουλος,  ο οποίος είχε λάβει μέρος στις εκλογές που διεξήχθησαν την 1-2-2017 και δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί. Ακολούθως ο κ. Σταθόπουλος προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηλείας ισχυριζόμενος ότι οι εκλογές αυτές δεν είχαν γίνει νόμιμα, παρότι είχαν διεξαχθεί υπό την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου και χωρίς να υπάρξουν ενστάσεις κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηλείας με απόφασή του απέρριψε την αγωγή του κ. Σταθόπουλου κρίνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν είχε καν έννομο συμφέρον να προσφύγει στα δικαστήρια για το ζήτημα αυτό. Ακολούθως ο κ. Σταθόπουλος προσέφυγε ασκώντας έφεση στο Εφετείο Πατρών, το οποίο με την υπ’ αριθμ. 236/2021 απόφασή του απέρριψε την έφεση αυτή και τον καταδίκασε στα δικαστικά έξοδα της Ένωσης και για τις δύο δίκες.

Η απόφαση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο τον κ. Κουλούρη και την παράταξή του που εύλογα αισθάνεται δικαιωμένος για όσα από την αρχή υποστήριζε για το ζήτημα αυτό όπως και για τον απολύτως νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές.

Με δήλωσή του ο κ. Κουλούρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου δικαστικού αγώνα αναφέροντας ότι κατέρρευσαν πλήρως οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί των αντιπάλων του που είχαν εκ των υστέρων αμφισβητήσει με κάθε δυνατό μέσο τη νομιμότητα της διαδικασίας. Επίσης ο κ. Κουλούρης ευχαρίστησε τον πληρεξούσιο δικηγόρο της ΕΠΣΗ Δημήτρη Δημητρουλόπουλο για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης σε όλα τα στάδια της δίκης και διαβεβαίωσε ότι και οι εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν αύριο για την εκλογή της επόμενης Διοίκησης της ΕΠΣΗ θα γίνουν πάλι με την ίδια αυστηρή προσήλωση στις διατάξεις του νόμου και του καταστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ