Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Φουλ για νίκη την Κυριακή

ΠΑΟ Βάρδας: Φουλ για νίκη την Κυριακή

Μέγα πάθος από τους «πράσινους» της Βουπρασίας

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι  για τον ΠΑΟ Βάρδας την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδο στον μαραθώνιο του ενός γύρου, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες  βαθμών αν θέλουν να μην  μπλέξουν για τα καλά σε σενάρια που έχουν να κάνουν με την παραμονή. Οδηγός στην προσπάθεια αυτή, το πρόσωπο που έδειξε η Βάρδα στο ματς της Γαστούνης με την απόδοση να κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Με άγριες διαθέσεις

Με εξαίρεση την Τρίτη που είχε δοθεί ρεπό το καθιερωμένο για την εβδομάδα, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας γυμνάζονται σε καθημερινή απογευματινή βάση στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλάκος». Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι το πείσμα και το πάθος το οποίο δείχνει η ομάδα της Βουπρασίας για το ματς κόντρα στο Σκουλικάδο. Η ομάδα της Ζακύνθου μπορεί  μέχρι τώρα να παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο  και να θεωρείται από τις εκπλήξεις του ομίλου, αλλά στη Βάρδα περιμένουν με άγριες διαθέσεις από νωρίς προκειμένου να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» είναι σε καλή κατάσταση και κατά πολύ μεγάλο βαθμό η έκβαση του ματς εξαρτάται από αυτούς. Στα θετικά για τον Μίκι Τσίρκοβιτς το ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει με τον τερματοφύλακα Βορύλλα που είναι στρατευμένος. Μια τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο Παρασκευή. Ενώ εκτός απρόοπτου η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ