Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ δρόμος της παραμονής περνά από τη Γαστούνη

Ο δρόμος της παραμονής περνά από τη Γαστούνη

Αίας Γαστούνης


Οι «κόκκινοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους
Ικανοποιημένους σε γενικές γραμμές βρήκε στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης η επόμενη μέρα του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, αναμέτρηση η οποία ως γνωστόν έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Στην ομάδα της Γαστούνης φυσικά θα ήθελαν τη νίκη η οποία θα τους έφερνε πολύ κοντά στην παραμονή αλλά και ο βαθμός θεωρείται σημαντικός και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Θ. Ανδριόπουλος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα…»
Ο τεχνικός της ομάδας της Γαστούνης Θοδωρής Ανδριόπουλος, επεσήμανε από την πλευρά του σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας. «Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Εμείς από τη μεριά μας παρουσιάσαμε ένα μέτριο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ανεβάσαμε στροφές ισοφαρίσαμε και διεκδικήσαμε και το τρίποντο. Από κει και έπειτα η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που ήταν μέσα στους στόχους μας, με το βάρος να δίνεται στη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς και θα δώσουμε όλα για την επίτευξη του στόχου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «κόκκινων».


Ο παράγοντας έδρας


Από κει και πέρα τα κεφάλια μέσα και στη Γαστούνη κοιτάζουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Την προσεχή αγωνιστική η ομάδα έχει το καθιερωμένο ρεπό του ομίλου, ενώ μετά ακολουθούν τα δυο απανωτά εντός έδρας ματς με Ναύπακτο και Θύελλα Πατρών. Την προτελευταία αγωνιστική ο Αίας παίζει στο Ληξούρι με την τοπική ομάδα, ενώ το φινάλε βρήκε τους «κόκκινους» ν’ αναμετρώνται στην έδρα τους με τον Πάμισο Μεσσήνης. Όλα τα παραπάνω αφήνουν υποσχέσεις πως ο «Άγιαξ» μπορεί να τα καταφέρει στη μάχη της παραμονής, αρκεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Μια έδρα που μετά την επανέναρξη δεν την έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε. Για την αναμέτρηση κόντρα στη Ναύπακτο δεν υπολογίζεται ο Κάρδαρης καθώς έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών, ενώ τραυματίας αποχώρησε από το ματς της Κυριακής και ο Κουλούρης η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση σε Κουλούρη


Ο Αίας Γαστούνης, εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της: «Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την κ. Βίκυ Δμητρακοπούλου-Κουλούρη, για την απώλεια της μητέρας της. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην ίδια και την οικογένειά της».

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ


Στο άκουσμα του θανάτου της Γεωργίας Δημητρακοπούλου, μητέρας του μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής Δημητρακοπούλου – Κουλούρη Βίκυς, η Ε.Ε./ΕΠΣΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο πανάγαθος να δώσει ανάπαυση στην ψυχή της και ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ