Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ’ Εθνική: Αίας – ΠΑΟΒ 1-1

Γ’ Εθνική: Αίας – ΠΑΟΒ 1-1

Μοιράστηκαν βαθμούς

Δυο δοκάρια από τους «πράσινους» που στο πρώτο μέρος ήταν  εξαιρετικοί

Ισορρόπησαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη όπου και ισοφάρισαν

Δεν ανέδειξε νικητή το χθεσινό ηλειακό ντέρμπι της Γαστούνης, καθώς Αίας και ΠΑΟ Βάρδας ήρθαν ισόπαλοι με σκορ  1-1. Αποτέλεσμα που βρίσκει τους δυο μονομάχους σταθερά πάνω  από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την κατάσταση να εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς σχετικά με τη μάχη της παραμονής.  Σε ποιο επιμέρους στοιχεία, η Βάρδα σαν ομάδα παρουσίασε καλύτερη εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος, και αν  ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη.

Δυνατό ξεκίνημα από Βάρδα

Στο χθεσινό ματς της Γαστούνης, ο ΠΑΟΒ ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος από τον Αίαντα. Οι «πράσινοι» απείλησαν μόλις στο 8’ όταν το σουτ του εξαιρετικού Δ. Μικελάτου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 25’  σουτ του Μάρκου έδιωξε δύσκολα ο Αντωνόπουλος. Η ομάδα της Βουπρασίας που στο 17’ ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού σε σουτ του Γ. Πολίτη, άνοιξε το σκορ στο 29’ όταν ο Βορύλλας έκανε γέμισμα και ο Λαθύρης με ωραίο σουτ από πλάγια έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα μάλιστα πάλι ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Νικολόπουλου από καλή θέση σούταρε άουτ. Σε ότι έχει να κάνει με τον Αίαντα στο διάστημα αυτό φάνηκε να εγκλωβίζεται και απείλησε μόνο στο 43’  αλλά το σουτ του Δούλου μπλόκαρε ο Βορύλλας.

Ισοφάρισε ο Αίας  στην αρχή της επανάληψης

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο Αίαντας παρουσιάστηκε βελτιωμένος και  κυριάρχησε ειδικά μέχρι το 60’. Έτσι αφού στο 48’ ο Βλαχόπουλος απείλησε αλλά το σουτ του έδιωξε ο Βορύλλας, στο 51’ μετά από κόρνερ του Σταθάτου ο Βατσής με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Κουλούρης απείλησε για να κάνει το 2-1, με τον ΠΑΟΒ στο φινάλε να έχει δυο σημαντικές φάσεις. Ειδικότερα στο 77’ μετά από πάσα του Μπακατσέλου ο Π. Πολίτης σούταρε από καλή θέση με τη  μπάλα να περνά λίγο άουτ,. ενώ δέκα λεπτά πριν από το φινάλε μονοκόμματο σουτ του Μπακατσέλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου.

Παράπονα για τη διαιτησία

Σε ότι έχει να κάνει με το φινάλε, οι δυο ομάδες είχαν παράπονα για τη διαιτησία. Ο μεν Αίας  έκανε λόγο για οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΒ, ενώ η Βάρδα διαμαρτύρεται για πέναλτι στο πρώτο μέρος. Από κει και πέρα, οι ισορροπίες είναι λεπτές με τις δυο ομάδες κατά μεγάλο βαθμό να κρατούν την τύχη στα χέρια τους για τη μάχη της παραμονής.

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Μπαρδούσης (35′  λ.τ Παπαχριστόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος (69′ Γκρίλλας), Κουλούρης (69′ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Βλαχόπουλος (69′ Μπουρούκης), Κάρδαρης (59′ Βράπι)ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Λιόσης, Μωραΐτης, Νικολόπουλος, Μάρκου (72′ Μπακατσέλος), Τσιρίκος (72′ λ.τρ. Γκεβόρι), , Γ. Πολίτης (87′ Σ. Μικελάτος), Θεοδωρόπουλος (57′ Φερεκίδης) ,Λαθύρης, Δ. Μικελάτος, Π. Πολίτης

Γ’  Εθνική

8η αγωνιστική

Αποτελέσματα

Αίας- Βάρδα                                        1-1

Παλληξουριακός- Αχαϊκή                   1-0

Εθνικός Σκ- Τσιλιβί                            2-1

Πάμισος – Παναιγιάλειος                    0-1

Θύελλα – Βραχνέικα                           0-1

Ναυπακτιακός Αστέρας – Διαβολίτσι 2-0

Ρεπό η  Ζάκυνθος

Η βαθμολογία

Σε   οχτώ       αγωνιστικές

Ναυπακτιακός                        14

Παναιγιάλειος                         14

Ζάκυνθος                                13

Εθνικός Σκ.                            13

Αίας                                         12

Βάρδα                                      11

Διαβολίτσι                               10

Βραχνέικα                               10

———————————————–

Πάμισος                                  9

Αχαϊκή                                       9

Παλληξουριακός                    7

Θύελλα                                    5

Τσιλιβί                                        2

Η επόμενη

Παναιγιάλειος – Τσιλιβί

Αχαϊκή- Πάμισος

Βάρδα- Εθνικός Σκ.

Βραχνέικα – Παλληξουριακός

Διαβολίτσι- Θύελλα

Ζάκυνθος – Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό ο  Αίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ