Home Αθλητικά Έγραψε ιστορία ο Καλογερόπουλος

Έγραψε ιστορία ο Καλογερόπουλος

0

SUPER LEAGUE/ΠΛΕΙ ΟΦ

Άρης – Ολυμπιακός 1-1

Παρθενική εμφάνιση με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων»

Στο top10 των νεαρότερων παικτών της ιστορίας του Ολυμπιακού μπήκε ο Αλέξης Καλογερόπουλος από την Ηλεία. Σε ηλικία 16 ετών και εννέα μηνών, αγωνίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς, τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό, στη θέση του Ντρέγκερ. Ο Αλέξης Καλογερόπουλος, μπαίνει σε ακόμα μια πολύ μικρή λίστα Ηλείων ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανακηρύσσονται Πρωταθλητές, μια λίστα με σπουδαία  ονόματα, όπως αυτά του Χρήστου και Θανάση Δημόπουλου, του Γιώργου Καραγκούνη με τον νεαρό Ηλείο να ξεκινά την καριέρα του από τη Δάφνη Ανδραβίδας  με την σε  ηλικία 14 ετών είχε αγωνιστεί  στο Πρωτάθλημα της Α2 τοπικής κατηγορίας. Στο χθεσινό ματς στο «Κ. Βικελίδης»  ο Άρης στο 11’ άνοιξε το σκορ 1-0 με τον Μάνο, Ο Κώστας Φορτούνης ισοφάρισε στο 82′, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα έχασε πέναλτι στο 89′ και είχε δοκάρι για τον Άρη στο 90′.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης (39’ Ροζ), Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο (79’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (68’ Σίλβα), Γκάμα, Μαντσίνι (79’ Ιωάννου), Μάνος (Ματίγια). 

Ολυμπιακός: (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Σεμέδο, Εμβιλά, Σίλβα, Βρουσάι (68’ Χασάν), Κάιπερς (77’ Ελ Αραμπί), Ντρέγκερ (77’ Καλογερόπουλος), Βαλμπουενά (68’ Φορτούνης), Ρέαπτσιουκ, Σουρλής (77’ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς,

Exit mobile version