Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝεϊμάρ: «...ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνω στο γήπεδο»

Νεϊμάρ: «…ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνω στο γήπεδο»

Μία ημέρα πριν από την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι

 Σύνθημα πρόκρισης από τον Νεϊμάρ, μία ημέρα πριν από την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Etrihad. Όπου οι Γάλλοι πρωταθλητές, θα προσπαθήσουν την ανατροπή, (είχαν χάσει 2-1 στο Παρίσι). Για να φτάσουν στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό τους, διεκδικώντας στην Κωνσταντινούπολη (29/5) το πρώτο τους τρόπαιο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Παρί ΣΖ, με μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα  του συλλόγου υποσχέθηκε να είναι «ο πρώτος πολεμιστής που θα αναλάβει δράση». Λέγοντας ότι θα δώσει «το καλύτερο, θα κάνω ότι είναι δυνατόν για την ανατροπή. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνω στο γήπεδο»,όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo. 

 Τα καλά νέα για την Παρί ΣΖ  σήμερα είναι ότι, ο Κιλιάν Μπαπέ, κατάφερε να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ. 
 «Κάθε Παριζιάνος πρέπει να πιστέψει σε εμάς. Και εμείς επίσης, ακόμα κι αν το πρώτο παιχνίδι ήταν τόσο δύσκολο. Πρέπει να το πιστέψουμε αανεξάρτητα από το τι λένε τα στατιστικά στοιχεία για τις πιθανότητες πρόκρισής μας», δήλωσε ο Νεϊμάρ.

 Μόνο 7% είναι οι πιθανόιτητες πρόκρισης για μια ομάδα, έχοντας ηττηθεί με 2-1 στρην έδρα τηςε, σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία ανάλυσης αθλητικών στοιχείων, Opta.  
 «Θα είμαι στην πρώτη γραμμή και θα είμαι ο πρώτος πολεμιστής που θα πάει να αγωνιστεί για την ομάδα. Θα κάνω το καλύτερό δυνατό που μπορώ, θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για την ανατροπή. Ακόμα κι αν πρέπει να πεθάνω στο γήπεδο,» πρόσθεσε. 

 Η Παρί ΣΖ κέρδισε στη Ligue 1 το Σάββατο τη Λανς με σκορ 2-1 σε έναν αγώνα στον οποίο ο Νεϊμάρ αναγνώρισε ότι η ομάδα του «ένιωσε κουρασμένη, έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά η νίκη μας βοηθά να κρατηθούμε ζωντανοί στον αγώνα του τίτλου». 

 Η Παρί ΣΖ είναι ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ. Οι Παριζιανοί κέρδισαν το γαλλικό Super Cup τον Ιανουάριο (2-1 εναντίον της Μαρσέιγ) και στους ημιτελικούς του γαλλικού Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν τη Μονπελιέ στις 12 Μαΐου. 

πηγη: real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ