Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Τεράστια μάχη με Ναδάλ όμως λύγισε στο τέλος!

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Τεράστια μάχη με Ναδάλ όμως λύγισε στο τέλος!

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε στα ίσα με τον Ράφαελ Ναδάλ όμως στο τέλος λύγισε και ο Ισπανός κέρδισε το Barcelona Open με 2-1 σετ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ναδάλ στον τελικό του Barcelona Open. Ήταν μαχητικός, αλλά εν τέλει ηττήθηκε 2-1 σετ σε έναν τρομερό αγώνα, με τον Ισπανό να κατακτά την κούπα του τουρνουά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπήκε δυνατά κάνοντας το break μόλις στο τρίτο game μεταφέροντας την πίεση στον Ισπανό. Ο Στέφανος είχε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο break, αλλά τελικά αυτό έγινε από τον Ναδάλ για το 4-4. Εν τέλει, ο Ισπανός πήρε και το σετ με δεύτερο break για το 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος ξανά μπήκε πολύ καλά και έκανε το break πάλι στο τρίτο game αποκτώντας προβάδισμα. Ο Ναδάλ, όμως, είχε ξανά απάντηση και έγραψε το 3-3 με το δικό του break. Η μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες έφτασε στο tie break εκεί όπου μετά από ωραίο παιχνίδι ο Τσιτσιπάς επικράτησε 8-6 στέλνοντας το παιχνίδι στο τρίτο σετ.

Στο τρίτο σετ η μάχη μεταξύ των δύο αθλητών ήταν μεγάλη. Ναδάλ και Τσιτσιπάς ήταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως ο Ισπανός στο 11ο game έκανε την διαφορά με το break του και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Τα σετ: 6-4, 6-7 (6-8), 7-5

Πηγη: sport24.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ