Ισπανικό δικαστήριο ανοίγει το δρόμο στις 12 του ESL: «FIFA και UEFA δεν μπορούν να βάλουν εμπόδιο»

Απόφαση που μπορεί να σημαίνει πολλά! Ισπανικό δικαστήριο αποφάνθηκε, ότι η FIFA και η UEFA δεν μπορούν να εμποδίσουν τους 12 κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, από το να δημιουργήσουν τη δική τους Super League.

UEFA και FIFA βρίσκονται ξεκάθαρα… απέναντι στην προσπάθεια των 12 ποδοσφαιρικών «γιγάντων» της Ευρώπης και της δημιουργίας της European Super League, δηλώνοντας έτοιμες να προχωρήσουν σε κυρώσεις, απειλώντας με αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους και τους ποδοσφαιριστές τους.

Υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ, στρατηγικού οραματιστή και ισχυρού άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η ευρωπαϊκή Super League προσπαθεί να κάνει ψύχραιμα και σταθερά βήματα, με μοναδικό στόχο… το κέρδος, την ώρα που τα δημοσιεύματα εμφανίζουν το συγκεκριμένο οικοδόμημα να παρουσιάζει τριγμούς.

Ομοσπονδίες, Λίγκες και οπαδοί εκφράζουν ξεκάθαρα την αντίθεση τους στη συγκεκριμένη προσπάθεια. Μάλιστα, οι 55 Ομοσπονδίες – μέλη της UEFA έκαναν λόγο για συνωμότες που δεν ενδιαφέρονται για το παιχνίδι.

πηγη: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ