Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠροπονητής του Ολυμπιακού: Η European Super League απομακρύνει το ποδόσφαιρο από το...

Προπονητής του Ολυμπιακού: Η European Super League απομακρύνει το ποδόσφαιρο από το λαό

Καυστικός ο Πέδρο Μαρτίνς

Ως μία «βόμβα» στα θεμέλια του ποδοσφαίρου, που απομακρύνει το άθλημα απ’ τη λαϊκή του βάση, χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς την προοπτική δημιουργίας της European Super League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα της Nova, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του με το εγχείρημα και υπογράμμισε πως τα χρήματα δεν πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο.

«Είναι πραγματικά μία μεγάλη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι όμως που εδώ και χρόνια υποψιαζόμαστε ότι θα συμβεί και κάποια στιγμή ξέραμε πως θα συνέβαινε. Είναι πραγματικά μία μεγάλη επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, γιατί θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα από τον κόσμο, από τον λαό, από τις πιο μικρές ομάδες και τις πιο φτωχές χώρες.

Είναι η μεγάλη απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα, αυτός θα έχει και την καλύτερη ομάδα και ότι χώρες ή πρωταθλήματα που δεν θα μπορούν να έχουν τόσες πλούσιες ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το καινούριο ποδόσφαιρο που θα δημιουργηθεί» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ και κατέληξε:

«Απομακρύνει, αλλάζει την εικόνα του ποδοσφαίρου από λαϊκό άθλημα που είναι κοντά στους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, κάνει το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικό, το οποίο είναι κατά γνώμη μου δυσάρεστο γιατί τα χρήματα δεν μπορούν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα όμορφο άθλημα όπως το ποδόσφαιρο».

πηγη: news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ