Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Κόλλησε» με τον Εργοτέλη και χάνει τα πλέι οφ η Παναχαϊκή

«Κόλλησε» με τον Εργοτέλη και χάνει τα πλέι οφ η Παναχαϊκή

Δεν κατάφερε ούτε τώρα να πετύχει δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή και πλέον δεν κρατάει στο χέρι της την υπόθεση πλέι οφ. Οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με τον Εργοτέλη στην Αγυιά, σε μία αναμέτρηση γεμάτη συγκινήσεις για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το πάρουν και οι δύο ομάδες, που έπαιξαν όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, η Παναχαϊκή… κλότσησε μεγάλη ευκαιρία να πάρει… κεφάλι για την εξάδα, παρότι προηγήθηκε ξανά στην Πάτρα.

Όλη η αναμέτρηση κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι του Αραβίδη, που θα έδινε προβάδισμα και ψυχολογία στους «κοκκινόμαυρους», με τον έμπειρο επιθετικό πάντως να σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι το τρίτο του τέρμα.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώνεται την Τετάρτη (21/4) στην Ξάνθη για την Παναχαϊκή, που έχει πολύ δύσκολη δοκιμασία απέναντι στους Ακρίτες, που κυνηγάνε την άνοδο, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν πέσει στην 7η θέση, 1 βαθμό πίσω από τον Διαγόρα που αντιμετωπίζει τον σαφώς πιο αδύναμο, Καραϊσκάκη.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Μέγας (Πιερίας)

Κάρτες: 28’ Μουστακόπουλος, 61’ Μασούρας, 69’ Κουσκουνάς / 10’ Ποζατζίδης, 61’ Κωστανάσιος, 95’ Μπάτζιος

Γκολ: 13’ Αραβίδης / 31’ Κόνραντ

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (93’ Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (68’ Γιούσης), Μασούρας (67’ Τσερούτι), Κουσκουνάς ©

Εργοτέλη (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (63’ Κόλα), Μπάτζιος ©, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτζάκης (81’ Κουατένγκ), Κόνραντ, Κωστανάσιος (68’ Μπουρσέλης), Ποζατζίδης (81’ Σερβιλάκης)

πηγη: sportin.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ