Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔράσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη...

Δράσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη

Συνεργασία Περιφέρειας και Συλλόγου Νέων Νέας Φιγαλείας

Με την αποδοχή της πρόσκλησης από το Σύλλογό Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου επισφραγίζεται και επίσημα η συνεργασία του συλλόγου με τις αρμόδιες περιφερειακές αρχές στον τομέα αθλητισμού και εθελοντισμού.

Ο κος Νικολακόπουλος βρέθηκε στη Νέα Φιγαλεία και συμμετείχε μαζί με τα μέλη και τους εθελοντές του συλλόγου, στη δράση για τη Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Δράση που περιλάμβανε συμβολική δενδροφύτευση σε σημεία που υπέδειξε η Δασική Υπηρεσία Ελλάδος. Έσκαψε, φύτεψε και συνομίλησε με τους νέους της περιοχής για το μέλλον του τόπου τον οποίο αποκάλεσε ιστορικό και με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Στη συνέχεια στο πλαίσιο της κοινής συνεργασίας μας με την ΠΔΕ ο σύλλογος παρέδωσε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Νικολακόπουλο το νέο βιβλίο για την ιστορία της πόλης της Ζούρτσας, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα εν’ όψη των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο κος Νικολακόπουλος αφού συνεχάρη το σύλλογό και τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, δήλωσε τη στήριξη της ΠΔΕ στους νέους και τέλος φωτογραφήθηκε με όλους ως ανάμνηση της επίσκεψής του στη πόλη.

Ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες από το σύλλογο στους υποστηρικτές της δράσης:

  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
  • Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας
  • Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας
  • Δασαρχείο Ολυμπίας
  • Ελληνική Αστυνομία
  • Κατάστημα ‘’ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΠΛΑΝΗ΄΄
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ