Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙκανοποίηση για το διπλό στο Αίγιο

Ικανοποίηση για το διπλό στο Αίγιο

Αίας Γαστούνης

Κάτι παραπάνω από εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης μετά το προχθεσινό διπλό στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο με σκορ 0-2 στην επανεκκίνηση  του πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής. Κόντρα σε μια ιστορική ομάδα, ο «Άγιαξ» της Ηλείας παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία και ασφαλώς η νίκη της Κυριακής του δίνει πολλά μπόνους ενόψει της συνέχειας. Φυσικά στο στρατόπεδο της ομάδας της Γαστούνης θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, ενώ αύριο οι «κόκκινοι» δίνουν το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων εκτός έδρας.

Θοδωρής Ανδριόπουλος : «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά…»

Το φινάλε της αναμέτρησης του Αιγίου, άφησε ικανοποιημένο και τον Θοδωρή Ανδριόπουλο που επεσήμανε : «Συγχαρητήρια στα παιδιά και για την εμφάνιση και για το αποτέλεσμα. Δεν θα κρύψω ότι ήταν ένα ματς οριακό, γιατί ξεκινάμε με δυο εκτός έδρας ματς, στα οποία πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Το καταφέραμε την πρώτη Κυριακή, αλλά τώρα θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη. Έχουμε δέκα μικρούς τελικούς. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε άνετα. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Πρωτάθλημα του ενός γύρου έχει δρόμο και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την ηθική τους στήριξη και ευελπιστούμε να δοθεί η δυνατότητα σύντομα να τους έχουμε και κοντά μας. Το ποδόσφαιρο είναι σν  το θέατρο. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο δεν μπορείς να δώσει το κάτι παραπάνω ένας ποδοσφαιριστής».

Με Διαγόρα  Βραχνεϊκων αύριο

Η αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο ανήκει στο παρελθόν, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο αυριανό νέο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων, εξ αναβολής στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. Για την εν λόγω αναμέτρηση στην Αχαΐα, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος θα γυμνάσει τους παίκτες του και σήμερα, ημέρα που θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το τι θα γίνει με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο που αισθάνθηκε ορισμένες ενοχλήσεις στο Αίγιο.

*Ο Αίας, μετά το παιχνίδι, ευχαρίστησε τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία. Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαρίστησε επίσης, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Φώτη Κατσαλά, για τα δωρεάν τεστ στα οποία υπέβαλλε το Σάββατο την αποστολή της ομάδας. Επίσης ευχαρίστησε και τον γιατρό Γιώργο Παναγούλια, για τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ