Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάEuro 2021: Οριστικά με κόσμο στις εξέδρες!

Euro 2021: Οριστικά με κόσμο στις εξέδρες!

Με κόσμο θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι το Euro 2021 που είχε αναβληθεί πέρσι εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με απόφαση της UEFA.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως, ύστερα από το «οκ» οκτώ ευρωπαϊκών πόλεων που επιτρέπουν την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες.

Συγκεκριμένα Μπακού και Αγία Πετρούπολη δεσμεύονται για παρουσία φιλάθλων στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων και πάντα με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, ενώ και η Βουδαπέστη δεσμεύτηκε ότι από αρχές Ιουνίου θα μπορεί να έχει γεμάτα γήπεδα με πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό τεστ.

Επιπλέον Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη και Γλασκώβη έδωσαν εγγυήσεις για κόσμος από 25% έως 33% στις εξέδρες με πιθανότητα αύξησης του αριθμού, κάτι που εξέφρασε και το Λονδίνο που δεσμεύτηκε για παρουσία κόσμου στο 25%.

Μένει να δούμε αν οι υπόλοιπες πόλεις που ήταν στο καλεντάρι για να φιλοξενήσουν ματς θα δώσουν θετική απάντηση, με την UEFA να σκέφτεται πάντως και άλλες λύσεις όπως το να γίνουν κάποια ματς στο Ισραήλ που ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον.



Πηγή:www.sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ