Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Κορυφαίος Έλληνας προπονητής για την Εθνική – Τεχνικός Διευθυντής ο Νιόπλιας»

«Κορυφαίος Έλληνας προπονητής για την Εθνική – Τεχνικός Διευθυντής ο Νιόπλιας»

Είναι επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη

Προβληματισμός για τον Φαν΄τ Σχιπ και σενάρια για την επόμενη μέρα. Ποιος προπονητής με τεράστια καριέρα και πέρασμα από μεγάλες ελληνικές ομάδες, είναι υποψήφιος για διάδοχος του Ολλανδού; Οι «Αδέσποτοι» του Sportdog.gr έδωσαν την πληροφορία στον άερα του Alpha 9.89!

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Στην εκπομπή του Σαββάτου λοιπόν, έγινε αναφορά στην Εθνική και σε στη φημολογία, ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι προβληματισμένος με τον Φαν’τ Σιπ

Αναλυτικά:

Η Εθνική Ελλάδας δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία-δώρο στη Γρανάδα με το φαβορί του ομίλου Ισπανία και με το “Χ” κόντρα στη Γεωργία ψαλίδισε τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα, κυρίως όμως η εμφάνιση του ομοσπονδιακού συγκροτήματος στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ, μεγέθυνε τον προβληματισμό γύρω από τον Τζον Φάν’τ Σχιπ. Το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ λήγει το 2022, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει η παρουσία ή απουσία της επίσημης αγαπημένης στη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Θα παίξουν ρόλο οι εμφανίσεις και η πορεία της ομάδας σε αυτήν την κούρσα στην προκριματικής φάσης. Εννοείται, ότι ο Ολλανδός περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα. Εννοείται πως βλέπει θετικά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΕΠΟ, η οποία ωστόσο άλλαξε πρόεδρο. Ο Ζαγοράκης θα ασχοληθεί με την Εθνική και ο λόγος του θα περάσει.

Οι δικές μου πληροφορίες θέλουν τον νέο πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να είναι προβληματισμένος με τον Φαν’τ Σχιπ. Δεν ξέρω λοιπόν αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του ή θα υπάρξουν νεώτερες εξελίξεις. Η ΕΠΟ πάντως πληρώνει ήδη αποζημιώσεις στους προκατόχους του.

Και δεν είναι το ανοιχτοχέρα, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα. Ο Ζαγοράκης δεν είναι οπαδός του Φαν’τ Σχιπ και μέλλει να δούμε, αν ισχύσει αυτό που λέγεται, ότι θα προωθήσει τον «κολλητό» του, Νίκο Νιόμπλια, τον οποίο εμπιστεύεται πάρα πολύ.

Με το που τελειώσουν τα Play Outs και ο Νιόμπλιας σώσει τον ΟΦΗ, θα αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή του ΟΦΗ. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει. Αλλά ακούγεται, ότι τον θέλει στην ΕΠΟ ο “Ζαγόρ” ως τεχνικό διευθυντή, μία θέση, την οποία καταλαμβάνει αυτήν τη στιγμή ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Αν δούμε τον Νίκο Νιόμπλια στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Δεν αποκλείεται να δούμε στον πάγκο της Εθνικής ως προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Θα σας μεταφέρω και κάτι που το γνωρίζουν λίγοι.

Όταν ο Γιώργος Δώνης ως προπονητής της ΑΕΛ συμφώνησε με τον Ντέμη Νικολαΐδη να αναλάβει την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008. Ενημέρωσε τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος του ζήτησε να του προτείνει ιδανικό αντικαταστάτη.

Ο Γιώργος Δώνης σε αντίθεση με τον τότε τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ, Νίκο Λυράκη. Είχε συστήσει στον Κώστα Πηλαδάκη να αναλάβει τη θεσσαλική ομάδα ο Νίκος Νιόμπλιας. Τον πίστευε πάρα πολύ ο Δώνης.

Ο Νίκος Λυράκης, ο οποίος και αυτός έφυγε εκείνο το καλοκαίρι, πρότεινε τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τελικά το τότε αφεντικό της ΑΕΛ διάλεψε τον Ουζουνίδη.

Το σημειώνω αυτό για να επισημάνω τη σχέση και την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει μεταξύ Δώνη-Νιόμπλια και Νιόμπλια. Γι’αυτό γίνεται αυτός ο συνειρμός, ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αν ο Γιώργος Δώνης είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

πηγη: sportdog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ