Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔυναμώνει αφάνταστα ο Αίας Γαστούνης

Δυναμώνει αφάνταστα ο Αίας Γαστούνης

Στα «κόκκινα» οι Παρασκευόπουλος- Γεωργιόπουλος – Καλογερόπουλος

Σπουδαίες προσθήκες για τον Αίαντα Γαστούνης,  καθώς μέχρι το τέλος της περιόδου ενέταξε στο ρόστερ του τόσο τον Γιάννη Παρασκευόπουλο από τον Αστέρα Αμαλιάδας καθώς και τους Γιώργο Γεωργιόπουλο και Φώτη Καλογερόπουλο από τη Νίκη Τραγανού.  Κινήσεις ουσίας που δίνουν άλλη δυναμική στους «κόκκινους» ενόψει της συνέχειας και που έχουν επιφέρει κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα της Γαστούνης.

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος

Παίκτης του Αίαντα Γαστούνης  και επίσημα είναι ο Γιάννης Παρασκευόπουλος ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Αστέρα στην ομάδα της Γαστούνης, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Με αυτό τον τρόπο, ο Αίας καλύπτει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Νίκου Μπουζούρα. Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος έχει αυτή τη στιγμή για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα τους Χριστοφοράτο και Πραασκευόπουλο, ενώ από την ομάδα θα αποκτηθεί και ο 18χρονος Δημήτρης Κουζής.Ο Αίας, ευχαρίστησε τον Αστέρα Αμαλιάδας, αλλά και προσωπικά τους Ανδρέα Παπαδάτο και Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, για την παραχώρηση του Γιάννη Παρασκευόπουλου, έναν παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Αχαϊκή. Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Αίαντα, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο της Γαστούνης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος . Έν

Οι Γιώργος Γεωργιόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος

Στο μεταξύ ποδοσφαιριστές του Αίαντα και επίσημα είναι από σήμερα το πρωί οι δυο πρώην της Νίκης Τραγανού, Γιώργος Γεωργιόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος. Οι δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Αίαντα, ανήκουν πλέον στο δυναμικό του “Άγιαξ”, καθώς έκλεισε η συμφωνία δανεισμού τους και έκλεισε και τυπικά το θέμα της μετακίνησής τους από τη μια ομάδα του Δήμου Πηνειού προς την άλλη.Πλέον οι δυο παίκτες, υπολογίζονται κανονικά από τον Θοδωρή Ανδριόπουλο για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όποτε αυτή οριστεί από την ΕΠΟ. Ο Αίας, θέλησε με αφορμή τον δανεισμό των δυο ποδοσφαιριστών, να ευχαριστήσει και δημόσια τη Νίκη Τραγανού.

Ευχαριστούμε τη Νίκη Τραγανού για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών Γιώργου Γεωργιόπουλου και Φώτη Καλογερόπουλου. Με την κίνηση αυτή, το γειτονικό σωματείο, ενδυναμώνει τις σχέσεις των δυο συλλόγων, προάγει την καλή μελλοντική συνεργασία μας, καθώς και την πρόοδο και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της περιοχή μας“.

Κανονικά οι προπονήσεις

Στα του καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θοδωρή Ανδριόπουλου η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και στον Αίαντα περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για επιστροφή την Κυριακή 11 Απριλίου, με τον «Άγιαξ» να μεταβαίνει στο Αίγιο για να παίξει με τον Παναιγιάλειο, ενώ μικρές πιθανότητες υπάρχουν να έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη 7 Απριλίου με τον Αία ν’ αναμετράται εκτός με τον Διαγόρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ