Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα

ΠΑΟ Βάρδας: Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα

Ενισχύονται σημαντικά οι «πράσινοι» της Βουπρασίας

Στην πραγματοποίηση πέντε μεταγραφών προχώρησε ο ΠΑΟ Βάρδας, στην προσπάθεια που κάνει να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατός γίνεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα και στον ΠΑΟΒ αισιοδοξούν πως θα παρουσιαστούν δυνατοί στο μαραθώνιο του ενός γύρου.

Οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές

Ο Ευάγγελος Λαθύρης

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Ευάγγελου Λαθύρη ο ικανότατος και έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας .Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει την γενικό αρχηγό του Παμίσου Μεσσήνης Αγγελική Μαντά για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Σωτήρης Μικελάτος

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Μικελάτου Σωτήρη  ο ικανότατος και έμπειρος παίχτης  συμφώνησε με την ομάδα μας .Ευχόμαστε στον Σωτήρη υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Μωραϊτης

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή  Μωραΐτη Νικόλαο ο νεαρός αμυντικός  συμφώνησε με την ομάδα μας . Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο ARDIT GJEVORI

Η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το νεαρό ποδοσφαιριστή ARDIT GJEVORI που αγωνίζονταν στον Α.Ο ΧΩΡΑΣ ” Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ “.Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Ardit στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα της Βάρδας.

Ο Αλέξανδρος Μέρμηγκας

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στον Οπούντιο Μαρτίνου ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.Η οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εύχεται υγεία στον ποδοσφαιριστή και  κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την πράσινη φανέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ