Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαράταση των μεταγραφών για τα ερασιτεχνικά σωματεία

Παράταση των μεταγραφών για τα ερασιτεχνικά σωματεία

Εως και τις 16/4

Παράταση στη δυνατότητα υλοποίησης μεταγραφών ως τις 16 Απριλίου αποφάσισε να δώσει η ΕΠΟ, με δεδομένη την επικρατούσα κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού όπως εξηγεί με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

 Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία για την πραγματοποίηση μεταγραφών ήταν η 31η Μαρτίου, ωστόσο, η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να διευκολύνει τα σωματεία δίνοντάς τους επιπλέον χρόνο για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

 Διευκρινίζεται πως η παράταση αφορά μόνο τα ερασιτεχνικά σωματεία, επί της ουσίας δηλαδή τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, μιας και η έναρξη των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων παραμένει στον «αέρα» λόγω της πανδημίας. Για τις ομάδες της Football League δεν αλλάζει το ισχύον καθεστώς και η καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου ισχύει κανονικά γι’ αυτές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, με δεδομένη την επικρατούσα λόγω της πανδημίας του Covid-19 κατάσταση, παρατείνεται έως τις 16/4/2021, αντί της 31/3/2021 που ίσχυε ως σήμερα, η τελευταία ημέρα διενέργειας εγγραφών/μετεγγραφών/επανεγγραφών κλπ. εσωτερικού χαρακτήρα, αποκλειστικά και μόνο για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

H ανακοίνωση της ΕΠΣΜ έχει ως εξής:

Με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με δεδομένη την επικρατούσα λόγω της πανδημίας του Covid-19 κατάσταση, παρατείνεται έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, αντί της 31/3/2021, η τελευταία ημέρα διενέργειας εγγραφών/μετεγγραφών/επανεγγραφών κλπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ χαρακτήρα αποκλειστικά και μόνον για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω των κυβερνητικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κωροναϊού COVID 19 και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και καθυστερήσεις στην έκδοση/παραλαβή των δελτίων, καλούνται τα σωματεία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (info@epsm.gr), ΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Τα χρήματα κατατίθενται στον παρακάτω λογαριασμό και κατά την επίσκεψή τους τα σωματεία θα φέρουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης. Τραπεζικός λογαριασμός της Ε.Π.Σ.Μ.

πηγη: metrosport.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ