ΠΑΟ Βάρδας: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

1821-2021

200 χρόνια ελευθερίας και ανεξαρτησίας !!!

200 χρόνια από τότε που γενναίοι και σπουδαίοι άνθρωποι πολέμησαν για το όνειρο μίας καλύτερης Ελλάδας.

Όλοι μας υποκλινόμαστε με δέος στην μεγαλοσύνη, στην ανδρεία, στο αδάμαστο ελεύθερο πνεύμα και στο ανυπότακτο φρόνημα όλων όσων έχυσαν το αίμα τους για να ζούμε εμείς σήμερα 200 χρόνια μετά ελεύθεροι σε μία χώρα που αναπτύσσεται, προοδεύει και απέναντι στις προκλήσεις των καιρών δίνει την μάχη της.

Το νόημα του 1821 είναι μία λέξη: ελευθερία. 

Είναι αυτό που κατάφερε αυτό το μικρό έθνος.

Είναι αυτό που καλούμαστε να συνεχίζουμε.

Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί ορόσημο για την πορεία του Εθνους μας και η επέτειος 200 χρόνων μια μοναδική αφορμή για να κοιτάξουμε πίσω, αναλογιζόμενοι τα όσα περάσαμε, αλλά και να προχωρήσουμε μπροστά στα επόμενα χρόνια.

Με έμπνευση και όραμα, λοιπόν, επιστρέφουμε σε διαχρονικές αξίες που δίνουν νόημα στο σήμερα.

Κοντά σε συμφωνία με Λαθύρη

Έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο η Ηλεία γνώρισε σε μικρή ηλικία ως αντίπαλο, με τη φανέλα του Ατρομήτου Λάππα και εν συνεχεία ως παίκτη της Δόξας Νέας Μανολάδας, έχει στο στόχαστρο ο ΠΑΟ Βάρδας. Ο Λαθύρης, ο οποίος εκείνη την εποχή στη Δόξα δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, όντας νεαρός και έχοντας πλάι του πλειάδα έμπειρων παικτών, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Μεσσηνίας και έχει παρουσιάσει αλματώδη εξέλιξη, κάνοντας εξαιρετικές σεζόν, είτε με τη φανέλα του Πάμισου Μεσσήνης, είτε με τη φανέλα της Καλαμάτας.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης, ένας φορ ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αποτελεί μια επιλογή του Μίκι Τσίροβιτς για να πλαισιώσει τη «γραμμή κρούσης», για το υπόλοιπο της σεζόν. Από κει και πέρα οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον Θανάση Μπακατσέλο του Ξενοφώντα Κρεστένων και πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως αν έχουμε οριστική διακοπή στα τοπικά πρωταθλήματα ο ταχύτατος επιθετικός θα βρεθεί στο «Γ. Καλάκος»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ