Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά"Σημείο τομής οι εκλογές για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος"

“Σημείο τομής οι εκλογές για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος”

Θοδωρής Ζαγοράκης:

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους ανθρώπους των Ενώσεων για την εμπιστοσύνη τους. Τονίζοντας ότι θα εργαστεί σκληρά για το μέλλον του αθλήματος.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα τις επόμενες ημέρες. Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη έτοιμο να αναλάβει τα ηνία της ΕΠΟ με τις ευλογίες της Κυβέρνησης και το… σκριν των μεγάλων συλλόγων.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου προχώρησε σε ανάρτησή στα social media. Εκεί, ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στηρίζουν. Ενώ εμφανίζεται ενωτικός τονίζοντας πως οι εκλογές θα είναι τομή για το μέλλον του αθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζαγοράκη:

“Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα. Που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω.

Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που ονειρευόμαστε.

Οι εκλογές θα αποτελέσουν σημείο τομής για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χτες”

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς υποψήφιος για την ΕΟΕ από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς θα είναι υποψήφιος για την θέση του εκπροσώπου της ΕΟΚ στην ΕΟΕ. Σε περίπτωση που η παράταξη Φασούλα κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές. Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πλησιάζουν (28 Μαρτίου ή 10 Απριλίου). Η προεκλογική μάχη συνεχίζεται, με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα να έχει ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο υποψήφιος για την εκπροσώπηση της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο εκλεκτός θα είναι ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του Φασούλα από την αρχή αυτής της εκλογικής περιόδου. Ο παλαίμαχος σέντερ διεκδικεί φυσικά θέση και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ. Πέρα από την θέση του υποψήφιου για την εκπροσώπηση της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ