ΕΠΟ: 50 στις 54 Ενώσεις στηρίζουν τον Ζαγοράκη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις προεργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στηρίζεται από 50 Ενώσεις για πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας και άλλοτε αρχηγός της ετοιμάζεται για τα ηνία της προεδρίας της ΕΠΟ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο άνθρωπος που μέσα από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου προορίζεται για να βρεθεί στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας (και ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης προέκυψε η πληροφορία για υποψηφιότητα και του Νίκα, προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας για την προεδρία με τη συγκεκριμένη ΕΠΣ πάντως προ ημερών να έχει βγάλει ανακοίνωση στήριξης στον Ζαγοράκη).

Σε αυτή τη φάση, όπως αναδείχθηκε από τις ζυμώσεις εντός της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τον στηρίζουν 50 από τις 54 Ενώσεις. Η Ένωση Σάλας και της Λέσβου είναι μεταξύ αυτών που πήραν αποστάσεις από το να τον στηρίξουν.

Επίσης η ΕΠΣ Σάμου μπορεί να μην μετάσχει καν στη διαδικασία των εκλογών. Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Δημητρίου της ΕΠΣ Αθηνών. Του οποίου το όνομα είχε διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα για την προεδρία, δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο και να είναι σε πρώτο πλάνο για αναπληρωτής πρόεδρος. Αν και υπάρχουν και άλλες επιλογές, ενώ για τη θέση του CEO έχουν ακουστεί ήδη δύο ονόματα στελεχών της ΕΠΟ, δίχως να υπάρχει πάντως οριστική επιβεβαίωση.

πηγη: agrinionews.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ