Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕκτός Εθνικής με δική τους απόφαση Παπασταθόπουλος και Μανωλάς

Εκτός Εθνικής με δική τους απόφαση Παπασταθόπουλος και Μανωλάς

Ποιοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στη «γαλανόλευκη» αποστολή

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ ήθελε τους Παπασταθόπουλο – Μανωλά ξανά στην Εθνική, όμως οι δύο ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μείνουν εκτός ομάδας, όπως αποκάλυψε στο OPEN ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ επιθυμούσε την επιστροφή των Μανωλά – Παπασταθόπουλου και γι΄ αυτό τους προσέγγισε. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην αθλητική εκπομπή του «Open», ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος βρήκε πόρτες… κλειστές και έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές με δική τους απόφαση μένουν εκτός Εθνικής Ελλάδος ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του «OPEN», στην αποστολή της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με την Ισπανία και την Γεωργία επιστρέφουν οι Καπίνο και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Επιπρόσθετα, ο Φαν΄τ Σχιπ περιμένει να δει την κατάσταση του Διούδη – Αλεξανδρόπουλου για να αποφασίσει ενώ δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να κληθεί και ο Δουβίκας.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ενόψει των αναμετρήσεων με την Ισπανία και την Γεωργία στις κλήσεις θα είναι: Βλαχοδήμος, Καπίνο, Διούδης ή Πασχαλάκης, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Σβάρνας, Κ. Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Μπακάκης, Ανδρούτσος, Μαυρίας, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Αλεξανδρόπουλος (;), Φορτούνης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Λημνιός, Μασούρας, Χατζηγιοβάνης (;), Γιακουμάκης, Τζόλης, Παυλίδης, Δουβίκας (;).

πηγη: sdna.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ