Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜπερτομέου: «Αισιοδοξούμε πως ένα ποσοστό φιλάθλων θα δει από κοντά το Final...

Μπερτομέου: «Αισιοδοξούμε πως ένα ποσοστό φιλάθλων θα δει από κοντά το Final 4»

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της  EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στο Final 4 της Κολωνίας και το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες της Lanxess Arena.

Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας επρόκειτο να διοργανώσει την τελική φάση της EuroLeague πέρσι ωστόσο η σεζόν 2019-20 ολοκληρώθηκε οριστικά δίχως την ανάδειξη πρωταθλητή έπειτα από την έξαρση της πανδημίας.

Η Κολωνία, λοιπόν θα γίνει το επίκεντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ το τριήμερο 28-30/5/2021 και η Lanxess Arena χωρητικότητας 18.000 θεατών θα φιλοξενήσει τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από την πλευρά του, ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στο Associated Press, όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες:

«Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final 4. Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final 4, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της EuroLeague Basketball, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο».

πηγη: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ