Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠροσφυγή στο Διαιτητικό ετοιμάζουν κάποιες ομάδες

Προσφυγή στο Διαιτητικό ετοιμάζουν κάποιες ομάδες

Γ’ Εθνικη

Προσφυγή στο διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες ομάδες. Οι οποίες θεωρούν ότι είναι αντίθετη με τους Κανονισμούς η εφαρμογή της τροποποίησης της προκήρυξης του Πρωταθλήματος. Μάλιστα η μια από τις ομάδες οι οποίες ετοιμάζονται να προσβάλλουν την απόφαση της ΕΠΟ. Είναι και από τον 9ο όμιλο, αυτόν στον οποίο μετέχουν οι ηλειακές ομάδες.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής λήγει αύριο Τετάρτη, 3 Μαρτίου, φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων, θα δηλώσει συμμετοχή, υπό τον φόβο του υποβιβασμού από την κατηγορία. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, θα υπάρξουν πιέσεις και θα ενταθούν μέχρι και την επικύρωση των αποφάσεων από την Εκτελεστική Επιτροπή. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι επίκειται «καυτός» Μάρτιος στα θέματα της Γ΄ Εθνικής.

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων ετοιμάζεται να δηλώσει συμμετοχή, υπάρχουν μια σειρά από ερωτήματα τα οποία απασχολούν τις ομάδες. Όπως για παράδειγμα ποιος θα αναλάβει το κόστος των τεστ. Αν θα υπάρξει οικονομική ελάφρυνση στο εξοδολόγιο της διαιτησίας. Αν το γηπεδούχο σωματείο θα επωμίζεται και το κόστος των τεστ της πεντάδας των αξιωματούχων της αναμέτρησης, ή ακόμα και των αστυνομικών οι οποίοι θα βρίσκονται στο γήπεδο. Όλα αυτά βεβαίως, θα απαντηθούν από την ΕΠΟ. Η οποία έχει φροντίσει να θωρακίσει νομικά τις όποιες αποφάσεις της, έχοντας στις τελευταίες συνεδριάσεις της παρά τω πλευρώ της και νομικούς συμβούλους.

Χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ η Football League

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Football League, το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs. Παράλληλα, καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2. Τέλος, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων της Super League 2.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν:

«Καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2.

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Football League, το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs.

Εγκρίθηκε πρόταση χορηγίας της Nike για ένδυση των ΠΑΕ της Super League 2 – Football League για τρια χρόνια.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ΠΑΕ για το Αθλητικό Νομοσχέδιο, για τα τηλεοπτικά. Ενώ συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων της Super League 2.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εταιρία στατιστικών για τις ομάδες της SL2 και FL».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ