Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣυνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου

Σαρωτικές εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα μετά την πρωινή έφοδο της Αστυνομίας στα γραφεία της. Συνελήφθη ο Μπαρτομέου.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου. Αλλά και των Όσκαρ Γκράου (πρώην διευθύνων σύμβουλος) και Ρομά Γκόμεθ Πόντι (επικεφαλής του νομικού επιτελείου), στο πλαίσιο των ερευνών, για το περίφημο σκάνδαλο, γνωστό ως «Barcagate».

Η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου πλήρωνε λογαριασμούς στα social media για να κράζουν και να βρίζουν τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Όπως τον Μέσι και τον Πικέ, αλλά και για να αποθεώνουν τη διοίκηση.

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία

Ο Μάρτιος δεν ξεκίνησε καλά για την Μπαρτσελόνα. Το πρωί της Δευτέρας ειδικό τμήμα της αστυνομίας έκανε έφοδο στα γραφεία της ομάδας στο Καμπ Νου.

Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, οι έρευνες των αρχών αφορούν το σκάνδαλο με τα social media. Καθώς και των λογαριασμών που φέρονται να πληρώνονταν από τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου για να κάνουν κριτική και να βρίζουν τους παίκτες της ομάδας, όπως ο Μέσι κι ο Πικέ.

Οι αρχές ξεκίνησαν ανακρίσεις σε υπαλλήλους στα γραφεία της Μπαρτσελόνα. Η εταιρεία που κρύβεται από πίσω είναι η «13 Ventures». Η οποία φέρεται να έλαβε ένα εκατομμύριο ευρώ, για να κράζει τους παίκτες και να αποθεώνει τον Μπαρτομέου και τη διοίκηση.

Και μετά απορεί κανείς γιατί ο Μέσι ήθελε να φύγει το καλοκαίρι…

πηγη: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ