Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Μεταγραφική «βόμβα» με Καγκάβα!

ΠΑΟΚ: Μεταγραφική «βόμβα» με Καγκάβα!

Μεταγραφική «βόμβα» φαίνεται πως είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει ο ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος φαίνεται πως βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση Σίντσεϊ Καγκάβα. Οι Θεσσαλονικείς, ενδιαφέρονταν για τον Ιάπωνα αστέρα από την περασμένη σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή δεν προχώρησε τότε, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Ο 32χρονος είχε αποκτηθεί από τη Σαραγόσα το καλοκαίρι του 2019, μετρώντας συνολικά 36 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα (4 γκολ, 2 ασίστ), ωστόσο εδώ και μήνες περίμενε κάποια καλύτερη πρόταση από την Ιταλία ή την Ισπανία. Φυσικά, αυτή δεν ήρθε ποτέ, με τον ΠΑΟΚ να «αρπάζει» την ευκαιρία και να πείθει τελικά τον παίκτη να μετακομίσει στην Τούμπα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Καγκάβα, ο οποίος έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, τόσο με τη φανέλα των Μάντσεστερ Γιουναίτεντ (57 συμμ., 6 γκολ., 10 ασίστ) και Ντόρτμουντ (216 συμμ., 6ο γκολ, 55 ασίστ) μεταξύ άλλων, όσο και με εκείνη της Εθνικής Ιαπωνίας (97 συμμ, 31 γκολ) είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Super League. Βέβαια, δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του ηλικία, ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί «τελειωμένος», αφού η ποιότητα και η τεχνική του είναι ακόμη κορυφαίου επιπέδου, ενώ οι παραστάσεις του μπορούν από μόνες του να αλλάξουν το επίπεδο ολόκληρου του πρωταθλήματος

Παλαιότερα,  έχει αγωνιστεί ακόμη και στην Μπεσίκτας (14 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά και την Κερέζο Οσάκα (127 συμ., 57 γκολ 17 ασίστ).

πηγή: overfm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ