Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΥποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΣΗ!

Υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΣΗ!

Την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε ο Γιώργος Μπάδας. «Εγώ δεν έρχομαι για να συγκρουστώ, αλλά για να ενώσω. Άλλωστε δεν είμαι άνθρωπος, ούτε του πολέμου, ούτε των εντάσεων!», τονίζει ο παράγοντας από τη Ζαχάρω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Μπάδα έχει ως εξής:

«Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Όταν ξεκίνησα  αυτή τη διερευνητική διαδικασία, προκειμένου  να εμπλακώ στα διοικητικά δρώμενα της ΕΠΣ Ηλείας, δεν σας κρύβω ότι είχα πολλές επιφυλάξεις  και αναστολές. Όμως ο κόσμος του ποδοσφαίρου αγκάλιασε  την προσπάθειά μου, εκτίμησε  ότι έρχομαι να δώσω , γιατί δεν έχω ανάγκη να πάρω, και με οδήγησε στην οριστική απόφαση.

Θα είμαι υποψήφιος!!! Ανοικτός σε δημιουργικές και συλλογικές διαδικασίες, με ανθρώπους  που έχουν ανιδιοτελή προσφορά στους συλλόγους τους, και το Ηλειακό Ποδόσφαιρο! Οι φίλοι  μου που με στηρίζουν, ξέρουν με βεβαιότητα, ότι δεν έχω δεύτερες  σκέψεις, ότι δεν θα κάνω παιχνίδια, ότι δεν θα μεροληπτήσω και δεν θα αδικήσω κανέναν! Κάποιοι  βλέπουν τις εκλογές  της ΕΠΣΗ, σαν μια αντιπαράθεση στρατοπέδων! Εγώ δεν έρχομαι για να συγκρουστώ, αλλά για να ενώσω. Άλλωστε δεν είμαι άνθρωπος, ούτε του πολέμου, ούτε των εντάσεων! Μπορεί από αυτές  τις εκλογές , αν και εφόσον  οι εκπρόσωποι  των Ηλειακών συλλόγων ψηφίσουν σοφά, να προκύψει μια διοίκηση , που θα ανταποκρίνεται  στην ανάγκη της αναβάθμισή του ποδοσφαίρου στο νομό μας! Είναι γεγονός  ότι έγιναν λάθη, υπάρχουν καθυστερήσεις, και ο κόσμος του ποδοσφαίρου  δεν είναι αγγελικά πλασμένος! Μπορούμε όμως να βάλουμε κανόνες, ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης, και μπορούμε  να σχεδιάσουμε την καλύτερη λειτουργία των κατηγοριών και πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηλείας!

Να σχεδιάσουμε επίσης τα τμήματα υποδομών για να ξαναβγάλουμε  μεγάλους παίκτες, όπως στο παρελθόν!  Να ανοίξουμε  επίσης τα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας, για  όλες τις ομάδες και όλους τους παράγοντες!  Να σχεδιάσουμε και να καταρτίσουμε επιτροπές σε συνεργασία  με τις ομάδες!  Και φυσικά να φτιάξουμε  ένα Δ.Σ., που θα υπηρετεί  και θα εξειδικεύει, τις αποφάσεις της Γ.Σ. των σωματείων της ένωσης!  Φιλοσοφία μου είναι, η συλλογική προσπάθεια! Δεν πιστεύω  σε μεσσίες  και σωτήρες! Αγαπώ το ποδόσφαιρο, και αυτό είναι το μοναδικό μου κίνητρο!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ