Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝτέρμπι στην Τούμπα απόψε

Ντέρμπι στην Τούμπα απόψε

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί απόψε στις 19:30 τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κυρίαρχος του αγώνα θα είναι ο Μίκαελ Φάμπρι (Ιταλία), ο οποίος ανήκει στη 2η κατηγορία της UEFA (δύο κάτω από την Elite).

Για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο crash test. Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ άσχημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2021, μέχρι και την νίκη της περασμένης Κυριακής απέναντι στο Βόλο. Αυτή διόρθωσε κάπως τα πράγματα σε επίπεδο ψυχολογίας και πλέον όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους για να πετύχουν μια νίκη που θα αποτελέσει ένεση ηθικού και αυτοπεποίθησης για τον Γκαρσία και τους παίκτες του.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Απόρροια των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων. Πώς προκύπτει αυτό; Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με συμπτώματα κρυολογήματος, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί, αλλά και να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την προετοιμασία του ντέρμπι. Ο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία να δει εάν ο Μπρούμα και ο Χολέμπας θα είναι καλύτερα, ώστε να διαπιστώσει εάν μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι για το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, βεβαίως, είναι σαφές ότι οι πιθανότητες του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης στην Τούμπα αυξάνονται, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα άκρα της επίθεσης, ο Βρουσάι δείχνει να έχει κερδίσει μια θέση, μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Αγρίνιο, ενώ η δεύτερη θέση, εάν ο Μπρούμα δεν προλάβει, αναμένεται να παιχτεί μεταξύ Ραντζέλοβιτς και Μασούρα.

Το εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί απόψε (13/01, 19:30) στην Τούμπα και μεταδίδεται τηλοπτικά από το Novasports 1HD.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ