Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ μεγαλύτερη έκπληξη της ΠΑΚ Ηλείας με Γ. Μπίρμπα!

Η μεγαλύτερη έκπληξη της ΠΑΚ Ηλείας με Γ. Μπίρμπα!

Την μεγαλύτερη ίσως, μέχρι τώρα στην προεκλογική διαδικασία για την ΕΠΣ Ηλείας, παρουσία εξασφάλισε η παράταξη της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης (ΠΑΚ) Ηλείας, εντάσσοντας στο δυναμικό ψηφοδέλτιο της, τον Πρόεδρο του Αίαντα Γαστούνης, Γιώργο Μπίρμπα!

Ο ίδιος σε χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη αλλά και με δήλωσή του, επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη παράταξη ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του επικεφαλής της, Πέτρου Μπηλιώνη και των υπόλοιπων συνεργατών του.

Αναμφιβόλως, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημειολογική, μηνυματική και ουσιαστική υποψηφιότητα αφού ο Γιώργος Μπίρμπας είναι ένας άνθρωπος που αγαπά με ανιδιοτέλεια το τοπικό ποδόσφαιρο και θέλει να προσφέρει με τις ιδέες και τις θέσεις του στην αναγέννησή του.

Στο πρόσωπο του, η ΠΑΚ Ηλείας αλλά και αργότερα η ΕΠΣ Ηλείας, θα βρει τον παράγοντα εκείνο που θα διαμορφώσει τις συνθήκες αξιοποίησης του εναλλακτικού αθλητισμού και το ποδόσφαιρο ιδιαιτέρων ικανοτήτων.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στα ηνία μιας ιστορικής ομάδας που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία αντιπροσωπεύοντας επάξια μαζί με τον ΠΑΟΒ τον τόπο μας, δίνοντας την δική του προσωπική «μάχη» για την επιβίωση του ποδοσφαίρου εν καιρώ πανδημίας.

Ο Γιώργος Μπίρμπας αποτελεί μέλος μιας οικογένειας που έχει προσφέρει στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο της Γαστούνης όσο και γενικότερα της Ηλείας. Αν και ακόμη πολύ νέος, γνωρίζει από μικρό παιδί τα θέματα του ποδοσφαίρου και είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει την ΠΑΚ Ηλείας και θα προσδώσει θετικό πρόσημο για τις μελλοντικές αλλά και τις σημερινές κινήσεις της παράταξης.

Ειδικότερα, στην δήλωσή του, αναφέρει:

«Με είχε πλησιάσει το περασμένο καλοκαίρι ο κ. Μπηλιώνης και μου ζήτησε να μιλήσουμε. Μου άρεσε όσα μου είπε και βλέποντας κάποια πράγματα που έχουν ζημιώσει τα τελευταία χρόνια το ηλειακό ποδόσφαιρο όπως η δραματική μείωση των ομάδων ή η απουσία διαιτητών μας από τα εθνικά πρωταθλήματα, αποφάσισα και εγώ να συνεισφέρω! Μακάρι να μπορούσα να παίξω, όμως αφού δε μπορώ, ψάχνω άλλους τρόπους να βοηθήσω και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω από αυτή τη θέση.

Πρέπει σε πρώτη φάση να μειωθούν τα έξοδα έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να συμμετέχουν γιατί έτσι θα γίνει και πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Κάποτε υπήρχαν 90 και περισσότερες ομάδες και πλέον έχουν μείνει σχεδόν οι μισές… Και αν δεν βοηθηθούν και αυτές, βλέπω να λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο! Έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση και θεωρώ πως μπορούμε να τα υλοποιήσουμε ενώ παράλληλα, έχουμε σκεφτεί και κάποια τρικ προκειμένου να βάλουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.

Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στο παρελθόν, θέλω να κοιτάω μπροστά αλλά δεν είναι δυνατόν ειδικά εν καιρώ πανδημίας να μην έχουν μειωθεί καθόλου τα έξοδα ούτε για τα παράβολα συμμετοχής αλλά ούτε και για τα δελτία. Η Ένωση πρέπει να είναι δίπλα στα σωματεία και όχι απέναντι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ