Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΈνας Ελληνας βρίσκεται πίσω από την κίνηση των 500 εκατ. ευρώ για...

Ένας Ελληνας βρίσκεται πίσω από την κίνηση των 500 εκατ. ευρώ για την αγορά της Ίντερ

Ενας Ελληνας είναι εκείνος που πρόκειται να αποφασίσει για την αγορά της Ιντερ στην Bc Partners. Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, σε άρθρο με τίτλο «Ποιος είναι ο Σταθόπουλος, ο μάνατζερ που εξετάζει τον φάκελο της Ίντερ», κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του.

«Γεννημένος το 1969, μιλάει πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά), έχει ένα MBA από το Harvard Business School, τον έλεγχο των ιταλικών συμφωνιών με την Bc Partners, είναι φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ και φίλαθλος της Τσέλσι», αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας πλήρες το βιογραφικό του Νίκου Σταθόπουλου.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα που αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσχώρησε στην BC Partners το 2005, όπου σήμερα είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και έχει την καθοδήγηση των επενδύσεων της εταιρείας σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία.

Σε μια συνέντευξή του στους Financial Times εξήγησε ότι «η αγορά της σωστής  ομάδας είναι αποφασιστική και η ικανότητα δημιουργίας υψηλών αποδόσεων δεν είναι πάντα προαπαιτούμενο. Αυτό που πρέπει να κάνεις δεν είναι μόνο να επιλέξεις το σωστό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και να είσαι πολύ καλός ιδιοκτήτης αυτού του περιουσιακού στοιχείου».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, η BC Partners είναι διατεθειμένη να προσφέρει 500 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά της Ίντερ.   

πηγή: dete.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ