Βάρδα –Δάφνη 1-2: Μεγάλο διπλό για την Πριγκίπισσα

0
196

Α΄ PLAYSPORTS

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας οι «κιτρινόμαυροι»

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που την φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σημείωσε η Δάφνη Ανδραβίδας, καθώς κέρδισε στο «Γ. Καλάκος» της Βάρδας τον τοπικό ΠΑΟΒ με σκορ 1-2, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΒ ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος και παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο χθεσινό ματς, η Δάφνη άνοιξε το σκορ στο  32’ 0-1  με πλασέ του Χαραλαμπόπουλου σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους στο 55’ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με πέναλτι του Κοκκίνη που κέρδισε ο Σκιαδαρέσης. Το τελικό 1-2 πέτυχε ο Δουλαβέρης στο  60’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σταυρούλια, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με τη  Δάφνη να σημειώνει έτσι μια μεγάλη νίκη.

ΠΑΟΒ: Τρίγκας, Παπασπυρόπουλος (75΄Κ. Στεργιόπουλος), Μπελεζάκης, Μανθόπουλος, Κοκκίνης, Μπαρδούσης (83΄Μ. Γκουβίτσας), Παντελής, Τσίμπιτσης, Κατσιγιάννης (15΄λ.τ. Παπαπέτρος), Ραυτόπουλος (78΄Ζωγόπουλος), Σκιαδαρέσης.

Δάφνη:Ρούνης, Χαραλαμπόπουλος, Μανιανής, Παπαχριστόπουλος, Κολοτούρος, Μπράβος, Καλογερόπουλος, Κρίκος, Γεωργιόπουλος(65’ Κουτσογιαννόπουλος), Χαντζής(58’ Σταυρούλιας), Δουλαβέρης(85’ Θεοφιλόπουλος)