Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΛιμάνι Πειραιά: Βρήκαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες...

Λιμάνι Πειραιά: Βρήκαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες – Τέσσερις συλλήψεις

Τα δύο κοντέινερ είχαν ξεκινήσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής και είχαν προορισμό την Αλβανία – Συνελήφθησαν δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί

Ένα σημαντικό χτύπημα στα κυκλώματα ναρκωτικών κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι εντόπισαν πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε κοντέινερ που είχαν ξεκινήσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής και είχαν προορισμό την Αλβανία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα κοντέινερ στα οποία είχαν κρύψει τα ναρκωτικά, είχαν μέσα κατεψυγμένες γαρίδες.

Το κοντέινερ θα έφευγε οδικώς για αρχή Κροατία και τελικός προορισμός θα ήταν Αλβανία.

Για την υπόθεση φέρεται να έχουν συλληφθεί συνολικά τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων Ελλήνων είχε ξανά συλληφθεί το 2012 στην Κόστα Ρίκα για μεταφορά όπλων. Τότε είχε εκδοθεί στις ΗΠΑ όπου εξέτισε ποινή φυλάκισης καθώς υπήρχε σε βάρος του ένταλμα για βοήθεια σε τρομοκρατική οργάνωση της Κολομβίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μετέφερε τα όπλα και για αντάλλαγμα θα έπαιρνε κόκαινη.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων Αλβανών είχε, επίσης, ξανά συλληφθεί καθώς είχε εντοπιστεί με το ναρκωτικό των τζιχαντιστών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ότι γίνεται επιχείρηση, μετά από σχετικές πληροφορίες, για τον εντοπισμό άλλων 100 κιλών κοκαΐνης.

Πηγή : protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ