Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠαλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης: 43χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του από τα 8 της έτη

Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης: 43χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του από τα 8 της έτη

Ο 43χρονος επί πέντε χρόνια εκμεταλλευόταν την απουσία των γονιών της που του άφηναν το παιδί για να το προσέχει

Τη φρίκη που έζησε για τουλάχιστον πέντε χρόνια στα χέρια του συζύγου της θείας της στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε σε αστυνομικούς μια 22χρονη σήμερα κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου, από το 2010 έως τις αρχές του 2015, δηλαδή από όταν το κορίτσι ήταν 8 ετών έως 13, ο 43χρονος σήμερα άνδρας ασελγούσε σε βάρος της εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, οι οποίοι του είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψή της.

Από την καταγγελία της κοπέλας και την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο 43χρονος είχε δείξει ερωτικές ταινίες στον 4χρονο τότε γιο του και τον 7χρονο τότε ανιψιό του.

Η προανάκριση έφερε στο φως παράλληλα ότι την πρωτοχρονιά του 2015 ο 43χρονος σήμερα άνδρας δεν δίστασε να χειρονομήσει και να κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα και στην 19χρονη τότε ετεροθαλή αδελφή του.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπου ο παθών είναι νεότερος των 12 ετών, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, όπου ο παθών συμπλήρωσε τα 12 έτη, για κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και για απειλή κατ’ εξακολούθηση

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ