Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘρίλερ δίχως τέλος με το κίνητρο του δολοφόνου στη Γλυφάδα – «Εξετάζεται...

Θρίλερ δίχως τέλος με το κίνητρο του δολοφόνου στη Γλυφάδα – «Εξετάζεται τι έγινε το τελευταίο 4ημερο…»

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά το κίνητρο με τις έρευνες να στρέφονται στα τεκταινόμενα του τετραήμερου πριν την δολοφονία

Πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα για το μακελειό που έγινε πριν από λίγες μέρες στην έδρα της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το κίνητρο του 76χρονου Αιγύπτιου δράστη, το οποίο παραμένει άγνωστο.

Κατά την διάρκεια συζήτησης για το έγκλημα στο «MEGA Σαββατοκύριακο», ο Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε ότι «στην υπόθεση Καρνέση έχουμε να κάνουμε με ένα μακελειό αμερικανικού τύπου. Δεν είχαμε τέτοια περιστατικά στην Ελλάδα. Όσον αφορά στο κίνητρο, η αστυνομία τα έχει βρει «σκούρα».»

Δύο ελπίδες

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι «Δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα ή υπάρξει κάτι καινούριο που να καταδεικνύει το κίνητρο του δράστη. Έχει όμως δύο ελπίδες αναφορικά με αυτό, το ένα είναι να ανοίξουν τα ηλεκτρονικά στοιχεία – τα οποία είναι αυτή τη στιγμή στην διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών – και που θα δούμε διεγραμμένες συνομιλίες ή όχι, μηνύματα, οτιδήποτε, αλλά και φυσικά η κατάθεση της κ. Καρνέση που διέφυγε και κλειδώθηκε σε ένα γραφείο και έτσι αποφεύχθηκε η δική της εκτέλεση».

«Προκύπτει πως η οικογένεια Καρνέση ακόμη και αν έχει μυστικά ή ένοχα μυστικά θα ήθελε να τα κρατήσει εκεί, να μην διαρρεύσουν. Γι΄αυτό βλέπουμε και μία επανένωση των δύο αδερφών που έκαναν μάλιστα και κοινή δήλωση. Εικάζεται ότι δόθηκε η εντολή στους μάρτυρες υπαλλήλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους και στην καθημερινότητά τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο θα κλείσει η προανάκριση και η υπόθεση θα πάει στο αρχείο», συνέχισε.

Στιγμιότυπα από το έγκλημα στην Γλυφάδα

«Όσον αφορά στο κίνητρο εξετάζεται τι έγινε το τελευταίο 4ήμερο», λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Σε ότι αφορά, το κίνητρο του δράστη, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» πως θα πρέπει να αναζητηθεί στο τι αναφέρει ο δράστης εκείνη τη στιγμή.

Ακόμη, ο αστυνομικός συντάκτης αναφέρει ότι «Το ζητούμενο είναι τι συνέβη το τελευταίο 4ημερο και τι επικοινωνίες υπήρξαν. Είναι μια υπόθεση με ελάχιστο ποινικό ενδιαφέρον και για την ΕΛ.ΑΣ. απλά πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα»

«Κανείς δεν ξέρει αν η έννοια σπίτι είναι διευρυμένη έννοια»

«Το πραγματικό κίνητρο του δράστη μπορεί να αναζητηθεί στο τι λέει εκείνη τη στιγμή, που αναμφισβήτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες αναφέρει ένα σπίτι λέγοντας “με διώξατε από το σπίτι”. Κανείς δεν ξέρει αν η έννοια σπίτι είναι διευρυμένη έννοια, αν είναι το σπίτι του η εταιρεία ή οτιδήποτε άλλο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι προφανές ότι έχει ταυτιστεί από την πλευρά του Σπύρου Καρνέση, του άλλου επιχειρηματία που είναι ο ιδρυτής αυτής της «αυτοκρατορίας», που θεώρησε ότι οι συγγενείς του επιχείρησαν να του υφαρπάξουν σοβαρά περιουσιακά στοιχεία, όπως είναι τα καράβια», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Το ζητούμενο είναι τι συνέβη το τελευταίο 4ημερο και τι επικοινωνίες υπήρξαν»

Τέλος, σε ότι αφορά το κίνητρο, ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει μεν το κίνητρο αλλά ουσιαστικά επειδή έχει κλείσει η υπόθεση με την αυτοκτονία, δεν υπάρχει δράστης πια για να ερευνηθεί η ηθική αυτουργία. Δεν έχει πολλά ποινικά ζητούμενα η αστυνομία. Όσον αφορά στο κίνητρο εξετάζεται τι έγινε το τελευταίο 4ήμερο. Δεν υπάρχει κάτι που να αναζωπυρώνει την διένεξη μεταξύ τους.

Ο δράστης είχε απολυθεί πριν από έναν χρόνο, μένει στους Πεταλιούς, έρχεται μία φορά τη βδομάδα στην Αθήνα. Ξαφνικά έρχεται τέσσερις μέρες νωρίτερα και εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην εταιρεία, όντας έξω φρενών. Κατόπιν εκτέλεσε τρία άτομα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το ζητούμενο είναι τι συνέβη το τελευταίο 4ημερο και τι επικοινωνίες υπήρξαν. Είναι μια υπόθεση με ελάχιστο ποινικό ενδιαφέρον και για την ΕΛ.ΑΣ. απλά πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα».

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ