Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΓλυφάδα: Ο Αιγύπτιος είχε 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα – Διακίνησε 1,5...

Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος είχε 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα – Διακίνησε 1,5 εκατ. ευρώ από ελβετικό λογαριασμό

Εντύπωση προκαλούν τα περιουσιακά στοιχεία του Αιγύπτιου που δολοφόνησε 3 άτομα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα – Στο όνομα του Σπύρου Καρνέση το διαμέρισμα όπου έμενε και του έγινε έξωση από τη Μαρία Καρνέση

Ερωτήματα γεννούν τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των τραπεζικών λογαριασμών του 76χρονου Αιγύπτιου, δράστη του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα.

Όπως μετέδωσε το Mega, που επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά των θυμάτων, ο δράστης διέθετε μαζί με την αδερφή του λογαριασμό στη ελβετική City Bank με καταθέσεις αυτή τη στιγμή μόλις 1.500 ευρώ.

Ωστόσο, μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού διακινήθηκαν τεράστια ποσά και συγκεκριμένα 1,5 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι στην ίδια τράπεζα υπήρχαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Καρνέση.

Παράλληλα, ο 76χρονος διέθετε καταθέσεις 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μπήκαν και τα 50.000 ευρώ που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του.

Τα ποσά γεννούν ερωτήματα ως προς την προέλευση και τον σκοπό που διακινήθηκαν, όπως και το γεγονός ότι ο 76χρονος ήταν μέλος ΔΣ εταιρείας μελών της οικογένειας Καρνέση.

Το διαμέρισμα ανήκει στον Σπύρο Καρνέση

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν και το ζήτημα του σπιτιού, που είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση στον Αιγύπτιο.

Το σπίτι, σύμφωνα με τα στοιχεία από το κτηματολόγιο, ανήκει στον Σπύρο Καρνέση, που ήταν αντίδικος της δολοφονημένης Μαρίας και της Δέσποινας.

eggrafo_karnesi

Η ΕΛ.ΑΣ αναμένει στοιχεία από την άρση απορρήτου, που θα δείξουν με ποιους μίλησε ο 76χρονος δράστης τις τελευταίες ημέρες και τι συζήτησε.

Όσον αφορά στην κοντόκαννη καραμπίνα που χρησιμοποίησε και το πιστόλι, εκτιμάται ότι ήταν αρκετά παλιά και θεωρούν ότι υπήρχαν στο σπίτι που ήταν επιστάτης στους Πεταλιούς, για λόγους ασφαλείας, αλλά ήταν αδήλωτα.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ