Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΣαμαρίνα: Σκληρές εικόνες από την κτηνωδία με τα σφαγιασμένα άλογα

Σαμαρίνα: Σκληρές εικόνες από την κτηνωδία με τα σφαγιασμένα άλογα

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τους δράστες που πυροβόλησαν, σκότωσαν και μετά κατακρεούργησαν τέσσερα ζώα

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης αλόγων στη Σαμαρίνα των Γρεβενών που, όταν πήγε να τα ταΐσει, τα βρήκε σφαγιασμένα.

Οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τα άλογα και στη συνέχεια άρχισαν να τα τεμαχίζουν.

Μιλώντας την Πέμπτη στο Mega ο άνθρωπος που είχε τα άλογα είπε ότι οι εικόνες που είδε το απόγευμα της Τετάρτης τον έκαναν να παγώσει, αφού ποτέ δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έβλεπε κάτι τέτοιο. «Τέσσερα άλογα, τα πυροβόλησαν. Τα τραβήξανε με το αυτοκίνητο, τα βάλανε σε μια γωνιά εκεί και τα ξεκοκκαλίσανε», είπε.

Οι δράστες «έβγαλαν τα πόδια, έβγαλαν τα κρέατα από την σπονδυλική στήλη και τα πήρανε. Τα πήραν για φαγητό τώρα, δεν ξέρω. Πήραν τα μπούτια τα μπροστινά, τις πλάτες. Ένα σφαγείο, ένα μακελειό. Μιλάμε τέτοιο πράγμα ούτε τα αγρίμια».

Όπως είπε, στον στάβλο υπήρχαν και άλλα άλογα, που άρχισαν να τρέχουν και χάθηκαν στο βουνό. Ως τώρα δεν έχει καταφέρει να τα εντοπίσει.

Δείτε φωτογραφίες:

aloga__2__2
aloga__3__2
aloga__1__2
aloga

Ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην αστυνομία, που ερευνά το υλικό από κάμερες στην περιοχή, χωρίς οι έρευνες να έχουν αποδώσει κάτι. Εν τω μεταξύ και οι φιλοζωικές της περιοχής προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για το σοκαριστικό περιστατικό.

Μιλώντας στο Mega ο ιδιοκτήτης είπε ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και αποδίδει την επίθεση σε άτομα που παρακολουθούσαν το σημείο για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ