Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Δύο τουρίστριες χτύπησαν επιβάτη και δάγκωσαν αστυνομικό

109

Μητέρα και κόρη ήταν μεθυσμένες. Η 24χρονη είχε μαζί και το μωρό της.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, με «πρωταγωνίστριες» δύο γυναίκες που μέθυσαν και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα στην πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο όπου μεταξύ των επιβατών ήταν μία 55χρονη Ιρλανδή μαζί με την 24χρονη κόρη της η οποία είχε και ένα μωρό στην αγκαλιά της (περίπου 1,5 χρονών).

Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα

Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, προκάλεσαν τεράστια προβλήματα ενώ κάποια στιγμή η μία χτύπησε και επιβάτη.

Ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την κατάσταση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

Ετρεχε με το μωρό στην αγκαλιά

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» και οι δύο γυναίκες με το μωρό αποβιβάστηκαν η 24χρονη στη θέα των αστυνομικών πήρε το μωρό της και έτρεχε στον αεροδιάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε.

 Η 24χρονη στη θέα των αστυνομικών πήρε το μωρό της και έτρεχε στον αεροδιάδρομο

Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώλυση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

in.gr