Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑιγάλεω: Προσπάθησαν να κάνουν έξωση σε πενταμελή οικογένεια

Αιγάλεω: Προσπάθησαν να κάνουν έξωση σε πενταμελή οικογένεια

Η δυναμική παρουσία του κόσμου σταμάτησε προσωρινά τη διαδικασία της έξωσης

Αντιμέτωπη με έξωση από το σπίτι της στο Αιγάλεω βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μια πενταμελής οικογένεια.

Ισχυρές δυνάμεις βρέθηκαν από νωρίς έξω από το σπίτι επί της οδού Βορείου Ηπείρου 58, όπου είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι για να διαμαρτυρηθούν.

Η μαζική κινητοποίηση του κόσμου ακύρωσε, έστω προσωρινά, τη διαδικασία.

Όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στα social media, τα ΜΑΤ αποχώρησαν και η τράπεζα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για διακανονισμό.

«Μου είπαν «σήκω φύγε»»

Η οικογένεια έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό καθώς, όπως ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας, Περικλής Φρυγανάς μιλώντας στο OPEN, μετά την κρίση κατέρρευσε οικονομικά και δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις των δύο δανείων.

Η τράπεζα παραχώρησε τα δάνεια σε fund το οποίο αρνήθηκε να κάνει διακανονισμό και να πληρώνει η 5μελής οικογένεια ενοίκιο προκειμένου να μην βρεθεί στο δρόμο.

Η πρόταση για πληρωμή ενοικίου είχε γίνει από την οικογένεια τον Φεβρουάριο και, όπως λέει ο κ. Φρυγανάς, περίμεναν απάντηση από το fund.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ενώ η οικογένεια είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να περιμένουν για να ενημερωθούν για την υπόθεση, ξαφνικά δόθηκε εντολή για την έξωσή τους, καθώς ο διακανονισμός που είχε συμφωνηθεί δεν έγινε δεκτός.

«»Σήκω φύγε» μου είπαν» εξηγεί ο Περικλής Φρυγανάς, σημειώνοντας ότι μόνο ο μεγάλος του γιος εργάζεται και μάλιστα και αυτός με σύμβαση η οποία λήγει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

https://www.in.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ